Letnje posno jelo s patlidžanom

14/06/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3758
"Kada se podigne temperatura bacite se na posno i razume se - ukusni, kao što je ovo letnje posno jelo s patlidžanom "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano358
  • Pregledi tokom meseca52
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite patlidžan, posolite i ostavite u vodi, da pusti svoju gorčinu.

Narendajte za to vreme paradajz i isecite paprike.

U posudu za pečenje poređajte patlidžane i preko njih prelijte paradajzom i paprikama.

Prelijte maslinovim uljem, šoljom vode i začinima.

Stavite foliju u stavite u zagrejanu rernu.

Kada patlidžan omekša, sklonite foliju i po želji narendajte tofu, sir od indijskog oraha ili drugi veganski sir.

Ostavite da se zapeče.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti