Šnicle sa kiselim mlekom i majonezom

15/06/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3240
"Magična svojstva kiselog mleka u najvećoj meri se osećaju kada se koristi za pripremu sočnih šnicli "
Priprema15 min.
Kuvanje75 min.
Ukupno90 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano65
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Šnicle se zaprže na tiganju sa obe strane. U istoj masnoći se zaprži luk. Luk se stavlja na dno posude za pečenje.

Preko njega se sipaju pomešani majonez, kiselo mleko i začini. Šnicle se poređaju odozgo.

Posuda za pečenje se prekrije folijom i peče se 1 sat. Folija se sklanja i zapeče se 10-15 minuta.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija