Smigdal

Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova
Autor
1k2117k396
Smigdal
Fotografije: Stoyanka Rusenova
1 / 3
21/06/2018
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
10 min.
Ukupno
15 min.
Porcije
2
"Gastronomija za izelice koji ne žele da čekaju ni minut više"

Potrebni sastojci

  • hleb - 1/2 komada, isečen na zalogaje
  • luk - 1/2 glavice
  • sir - 150 g
  • ulje - 100 ml
  • aleva paprika - prstohvat
* merne jedinice

Način pripreme

Luk (praziluk) oljuštimo i isečemo na sitno, a nakon toga se zaprži u ulju dok ne omekša.

Isečemo hleb na zalogaje i njega dodajemo, kao i namrvljeni sir.

Na kraju dodajemo i alevu papriku.

Pržimo još oko minut - minut i po uz neprestano mešanje i jelo je gotovo.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: