Punjeni svinjski kotleti na italijanski način

22/06/2018
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj3792
"Ukusno i na italijanski način - ovi kotleti odgovaraju na oba uslova "
Priprema20 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno70 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano38
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Istucamo kotlete na veoma tanko. Začinimo ih biberom, zelenim biberom i solju.

U jedan kraj svakog kotleta stavljamo po jedan ceo kiseli krastavčić, po nekoliko parčića maslina i po jedno parče mocarele.

Uvijamo u rolnice, a oko svake rolnice čvrsto uvijamo parče slanine. Poređamo u posudu za pečenje.

U posudi pomešamo pavlaku, sveže mleko, narendan parmezan i posolimo po ukusu. Prelivamo rolnice ovim sosom.

Pokrivamo aluminijumskom folijom i pečemo na 180 stepeni 30-40 minuta, nakon čega sklanjamo foliju, stavljamo nekoliko parčića mocarele i zapečemo dok ne postanu zlataste.

Posipamo svežim bosiljkom.
slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar