Svinjetina sa graškom i povrćem u multi kukeru

28/06/2018
"Za odlične rezultate u kuhinji - svinjetina sa graškom i povrćem u kukeru, obavezno sa parom "
Priprema20 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano58
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom desmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 1 kg
  • grašak - 500 g, zamrznut
  • šargarepa - 4 komada
  • paprike - 2 komada (zelena i crvena)
  • luk - 2 glavice
  • aleva paprika - 2 supene kašike
  • ulje - 100 ml
  • beli luk - 1 glavica
  • brašno - 3 supene kašike
  • voda - 600 ml (mlaka)
  • sok od paradajza - 100 ml ili paradajz iz konzerve
  • so
  • biber
  • čili
  • kari
  • peršun
* merne jedinice

Način pripreme

Luk, šargarepu, paprike i meso isecite, u kuker stavite ulje i uključite na program Riba ili Prženje.

Sa otovorenim poklopcem pržite 5 minuta. Dodajte grašak, brašno i alevu papriku. Dobro promešajte.

Dodajte sve ostale začine, sipajte začine, sipajte vodu i uključite program Meso ili Pile.

Kad se program završi (oko 20 minuta) ostavite da para sama padne. Pospite peršunom.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti