Pileće džigerice sa lukom iz rerne

02/07/2018
"Pivo već nestrpljivo cupka u frižideru i nema strpljenja da proba ove pileće džigerice sa lukom iz rerne "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano171
  • Pregledi tokom meseca170
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Propržite sitno iseckan luk, dok se dobro ne izdinsta. Dodajte u pečurke, krupnije isečene i dinstajte i njih.

Izvadite ih i u istoj masti pržimo džigerice. Ako želite da budu čvršće, možete ih uvaljati u brašno.

Pošto mnogo prskaju, stavite rešetku na tiganj da to izbegnete.

Nemojte pržiti džigerice previše, pošto će se peći u rerni, gde će se potpuno skuvati.

Pomešajte luk sa pečurkama i začinite solju i biberom.

Sipajte u odgovarajuću posudu/posude i pospite rendanim kačkavaljem.

Pecite ih oko 10-15 minuta dok ne porumene.
slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija