Tri klasična recepta za gvakamole
Šta da skuvam

Tri klasična recepta za gvakamole

Gvakamole je možda najveće kulinarsko remek - delo meksičke kuhinje. To je jedno od omiljenih jela drevnih Asteka.

1

Šta da skuvam

Piraš se šta da kuvaš? Interesantni, tradicionalni i neuobičajeni predlozi za vašu trpezu na Bonapeti.rs
Šta da skuvam - Vrste pohovanjaŠta da skuvam

Vrste pohovanja

23.09.2017

Postoji dota vrsta pohovanja, koje odgovaraju određenim namirnicama koje se pohuju - za meso, za povrće. Većina načina pohovanja je univerzalno i mogu se koristiti za pohovanje sira, kačkavalja i ribe.

Šta da skuvam - Kako da brzo i lako spremite pastrmkuŠta da skuvam

Kako da brzo i lako spremite pastrmku

22.09.2017

Ova nežna riba je jedan od najboljih izbora za pripremanje Nikoljdanske večere. Njena prednost je u tome, da ne traži mnogo vremena za prženje ili pečenje.

Šta da skuvam - Šta da spremite sa mlevenim mesomŠta da skuvam

Šta da spremite sa mlevenim mesom

22.09.2017

Pogledajte naša dva predloga za jela sa mlevenim mesom. Prvi recept je za gnezda od mlevenog mesa, drugi za lazanje sa lukom.

Šta da skuvam - Spremite odlične šnicle u vatrostalnoj posudiŠta da skuvam

Spremite odlične šnicle u vatrostalnoj posudi

20.09.2017

Ako imate pakovanje šnicli u zamrzivaču, koje čekaju svoj red da ih iskoristite, možete da napravite neverovatno ukusan recept za relativno kratko vreme i sa malo namirnica.

Šta da skuvam - Kako da napravimo domaći nektarŠta da skuvam

Kako da napravimo domaći nektar

25.08.2017

Pod nektarom se podrazumevaju voćni napici koji su sačuvali deo voća u sebi i nisu toliko bistri kao običan sok.

Šta da skuvam - U sezoni maslačka ne propuštajte ove recepteŠta da skuvam

U sezoni maslačka ne propuštajte ove recepte

10.08.2017

Maslačak, takođe poznat kao radič, možete se naći skoro svuda kao samonikla biljka. Svako zna kako izgleda, ali ga ni u kom slučaju ne treba pomešati sa ljutićem.

Šta da skuvam - Garniri uz ribuŠta da skuvam

Garniri uz ribu

07.08.2017

Problem uglavnom ne bude u tome kako će se riba spremiti, već šta se može kombinovati uz nju - da večera bude odlična, prženoj ili pečenoj ribi obavezno treba dodati neki garnir.

Šta da skuvam - Pet recepata za gril tiganjŠta da skuvam

Pet recepata za gril tiganj

06.08.2017

Evo pet recepata kako da pripremite ukusno povrće, pileće šnicle, svinjske kotlete, riblji file i teleće ćufte.

Šta da skuvam - Jednostavnii i brzi deserti sa malo sastojakaŠta da skuvam

Jednostavnii i brzi deserti sa malo sastojaka

06.08.2017

Želite li da napravite brz i jeftin slatkiš? Obradujte svoju porodicu nečim slatkim i ukusnim, što vam neće oduzeti mnogo vremena, truda i najviše para. Neophodni sastojci: 2 jaja, 2 šolje šećera