Tri ideje šta napraviti od sremuša (divljeg belog luka)
Šta da skuvam

Tri ideje šta napraviti od sremuša (divljeg belog luka)

0

Beli luk je poznat kao jedan od najmoćnijih prirodnih antibiotika, ali istovremeno ima veoma jak miris i kiseo ukus, koji mnogi ljudi je podnose. Međutim, slučaj sa sremušom (divljim belim lukom) je sasvim različit.

1

Šta da skuvam

Piraš se šta da kuvaš? Interesantni, tradicionalni i neuobičajeni predlozi za vašu trpezu na Bonapeti.rs
Šta da skuvam - Nepoznati francuski deserti: Far BretonŠta da skuvam

Nepoznati francuski deserti: Far Breton

13.05.20170

Far Breton je omiljeni francuski desert. On je slabo poznat kod nas. Ali nakon što ga jednom probate, neminovno ćete potražiti recept za pripremanje ovog remek dela.

Šta da skuvam - Ukusne ideje iz vatrostalne posudeŠta da skuvam

Ukusne ideje iz vatrostalne posude

08.05.20170

Kuvanje u posudi od vatrostalnog stakla je brzo i ukusno. Predlažemo vam dva recepta - piletinu sa pečurkama i kotlete u vatrostalnoj posudi.

Šta da skuvam - Kako da napravimo smesu za pohovanje od piva?Šta da skuvam

Kako da napravimo smesu za pohovanje od piva?

07.05.20170

Pržena jela s pohom od piva obično su izuzetno ukusna i hrskava. Ako jednom naučite kako da pripremite smesu, dobićete neprocenjivog saveznika u kuhinji.

Šta da skuvam - Lagani turski desertiŠta da skuvam

Lagani turski deserti

05.05.20170

Jedan od najlakših za pripremu, a istovremeno i ukusnih turskih deserta je takozvani sutlijaš. Drugi interesantan desert je keškek. Jednostavno se priprema i turski kolač sa sirupom.

Šta da skuvam - Brza i laka jela za večeruŠta da skuvam

Brza i laka jela za večeru

04.05.20170

Kad se vratite kući nakon dugog radnog dana, želite da napravite nešto na brzinu. Ovde ćemo vam predložiti dva laka jela, koja možete da skuvate bez velikog napora. Pile s pirinčem i povrćem

Šta da skuvam - Tajna ukusnog nadeva za paprikeŠta da skuvam

Tajna ukusnog nadeva za paprike

03.05.20170

Punjene paprike su jedno od veoma tradicionalnih balkanskih jela koje volimo bez rezerve i jedemo s zadovoljstvom i apetitom. Jedva da postoji trpeza na kojoj nisu prisutne, posebno za Badnje veče. Evo jednog recepta u kome slobodno možete da eksperimenti

Šta da skuvam - Laka večera sa krompiromŠta da skuvam

Laka večera sa krompirom

03.05.20170

Spremite laku i brzu večeru sa krompirom, ako vas gosti iznenade. Krompir postaje aromatičan i veoma ukusan i lako se sprema.

Šta da skuvam - Ideje za brzu večeru sa krompiromŠta da skuvam

Ideje za brzu večeru sa krompirom

01.05.20170

Da pomognemo u kriznim situacijama dajemo vam nekoliko primera ukusnih recepata s krompirom, koji se spremaju zaista brzo. Osim toga oni su dobri i za garnirunge za neko pečenje.

Šta da skuvam - Kako napraviti domaći majonezŠta da skuvam

Kako napraviti domaći majonez

29.04.20170

Najkorisniji savet kako biste napravili ukusan domaći majonez je da ga dobro umutite, a danas to znatno olakšavaju i blenderi i razne mašine za pasiranje - oni će vas u tome u potpunosti zameniti.

Šta da skuvam - Specifičnosti kod pripreme prlenkiŠta da skuvam

Specifičnosti kod pripreme prlenki

23.04.20170

Ali i druga vrsta hleba je veoma ukusna i vraća nas u prošlost. Sve više osvajaju restorane. Reč je o prlenkama. Možete poručiti običnu, sa kačkavaljem, belim lukom, itd. - najrazličitije.

Šta da skuvam - Kako da napravimo idealan milfojŠta da skuvam

Kako da napravimo idealan milfoj

18.04.20170

Milfoj je poznat kao francuski dezert, ali njegovo pravo poreklo još nije ustanovljeno. U prevodu ime mu označava hiljadu listova, a sreće se i kao Napoleon.