- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Šta da skuvamKako da napravimo domaće balsamiko sirće
16. januar
Jana G.
Šta da skuvamKlasični sosovi za piletinu
15. januar
Vyara Kostadinova
Šta da skuvamMalidžano ili kako se pravi najukusniji balkanski namaz
14. januar
Kristina Chernikova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Najpopularniji sosevi za mesoSakupili smo nekoliko recapata sa kojima ćete moći da pripremite neke od najrasprostranjenijih soseva, odgovarajućih za meso. Recept za bešamel sos, Sos od pečuraka, Sos od majoneza
11. januar
Kako da skuvamo divljeg zecaDivljeg zeca nije teško pripremiti, ali postoji jedna mala finesa - poseban miris treba da se ukloni, jer ga inače nećete moći ni probati. Šta da uradimo kako bismo se otarasili tog mirisa? Koristićemo marinadu.
11. januar
Kako da konzerviramo paprikePaprike mogu da se konzeriraju na nekoliko načina u zavisnosti od toga šta želite od njih da spremite. Možete da ih stavite u zamrzivač, druga varijanta je da ih konzervirate u teglice i da ih ostavite na hladnom i tamnom mestu. Ako želite da napravite
10. januar
Pripremanje domaćih razvijenih koraDomaće pravljene kore uvek su poželjnije od gotovih, kupljenih u prodavnici. Istina je da oduzme dosta vremena da se spreme, ali zaista vredi.
04. januar
Savršeno slatko od smokvi na tri načinaSlatko od smokvi predstavlja jedno od najukusnijih deserata ove vrste. Postoji mnogo recepata za njegovu pripremu, pri čemu je svaki veoma uspešan i ukusan. Slatko od smokvi Potrebni sastoj
03. januar
Kako se pravi idealni patišpanjPatišpanj, još poznat kao testo za kolače, je možda najpopularnije testo koje se koristi za pripremu različitih torti, kolača, koha, petifurija, keksa i dr.
01. januar
Kako se pravi masno testoMasno testo može da bude spremljeno sa mašću ili sa maslacem. Takođe, možete da napravite testo sa kombinacijom masti i maslaca. Tako je najukusnije. Međutim, većina domaćica preferira maslac.
01. januar
Najbolji filovi za keks tortuNešto malo drugačiji predlog, ali je takođe ukusan, da napravite krem sa slatkom pavlakom i kiselim mlekom. Pavlake treba da bude 300 g, a mleko ceđeno i oko 150 g.
31. dec.
Ideja za brzu večeru sa jajimaAko ste umorni posle posla, jednostavno ćete pripremiti brzu i ukusnu večeru uz pomoć jaja i dodatnih sastojaka. Veoma laka za prirremu su jaja sa kačkavaljem.
16. dec.
Šta da brzo pripremimo sa mlevenim mesomSvaka domaćica želi da pripremi nešto brzo i jednostavno za svoju porodicu, nakon dugog radnog dana. Evo nekoliko ideja za brzo jelo, sa kojim ćete iznenaditi porodicu, a zašto ne i neočekivane goste.
04. dec.
Odabrani
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 808
Recepti
7 886
11 369
Drugo