- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Šta da skuvamSuper ukusne ideje za posluženje i kanapee
17. feb.
Nina Ivanova Ivanova
Šta da skuvamŠta je Dulce de leche i kako ga napraviti
16. feb.
Radomira Mihailova
Šta da skuvamNapravite ćufte od soje
07. feb.
Jana G.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Tajna ukusne svinjske koleniceSvinjska kolenica je veoma ukusno jelo, ako znate kako da ga spremite. Ovde smo sakupili najbolje savete za pripremu sočne i krhke kolenice.
07. feb.
Šta je sve potrebno za perfektan svinjski ražnjić?Da biste pripremili svinjski ražnjić, treba da znate nekoliko osnovnih činjenica. Najbolje je da meso koje kupite bude od vrata, koji možete zameniti plećkom, ali ni u kom slučaju mesom od buta.
23. januar
Tri klasična recepta za gvakamoleGvakamole je možda najveće kulinarsko remek - delo meksičke kuhinje. To je jedno od omiljenih jela drevnih Asteka.
29. sep.
Vrste pohovanjaPostoji dota vrsta pohovanja, koje odgovaraju određenim namirnicama koje se pohuju - za meso, za povrće. Većina načina pohovanja je univerzalno i mogu se koristiti za pohovanje sira, kačkavalja i ribe.
23. sep.
Kako da brzo i lako spremite pastrmkuOva nežna riba je jedan od najboljih izbora za pripremanje Nikoljdanske večere. Njena prednost je u tome, da ne traži mnogo vremena za prženje ili pečenje.
22. sep.
Šta da spremite sa mlevenim mesomPogledajte naša dva predloga za jela sa mlevenim mesom. Prvi recept je za gnezda od mlevenog mesa, drugi za lazanje sa lukom.
22. sep.
Idealna konzistencija testa za kolačTesto za kolač može biti obično testo od patišpanja ili od maslaca. Važno je da ne pokvarite njegovu teksturu.
21. sep.
Spremite odlične šnicle u vatrostalnoj posudiAko imate pakovanje šnicli u zamrzivaču, koje čekaju svoj red da ih iskoristite, možete da napravite neverovatno ukusan recept za relativno kratko vreme i sa malo namirnica.
20. sep.
Tri recepta za domaći sladoled od pavlakePogledajte tri najbrža recepta za pripremanje sladoleda od pavlake u domaćim uslovima.
18. sep.
Kako da napravimo domaći nektarPod nektarom se podrazumevaju voćni napici koji su sačuvali deo voća u sebi i nisu toliko bistri kao običan sok.
25. avgust
Odabrani
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 810
Recepti
7 887
11 373
Drugo