Šta da skuvam

Šta da skuvam

Piraš se šta da kuvaš? Interesantni, tradicionalni i neuobičajeni predlozi za vašu trpezu na Bonapeti.rs
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Brza i laka jela za večeruBrza i laka jela za večeru
04. maj
Kad se vratite kući nakon dugog radnog dana, želite da napravite nešto na brzinu. Ovde ćemo vam predložiti dva laka jela, koja možete da skuvate bez velikog napora. Pile s pirinčem i povrćem
Tajna ukusnog nadeva za paprikeTajna ukusnog nadeva za paprike
03. maj
Punjene paprike su jedno od veoma tradicionalnih balkanskih jela koje volimo bez rezerve i jedemo s zadovoljstvom i apetitom. Jedva da postoji trpeza na kojoj nisu prisutne, posebno za Badnje veče. Evo jednog recepta u kome slobodno možete da eksperimenti
Laka večera sa krompiromLaka večera sa krompirom
03. maj
Spremite laku i brzu večeru sa krompirom, ako vas gosti iznenade. Krompir postaje aromatičan i veoma ukusan i lako se sprema.
Ideje za brzu večeru sa krompiromIdeje za brzu večeru sa krompirom
01. maj
Da pomognemo u kriznim situacijama dajemo vam nekoliko primera ukusnih recepata s krompirom, koji se spremaju zaista brzo. Osim toga oni su dobri i za garnirunge za neko pečenje.
Kako napraviti domaći majonezKako napraviti domaći majonez
29. april
Najkorisniji savet kako biste napravili ukusan domaći majonez je da ga dobro umutite, a danas to znatno olakšavaju i blenderi i razne mašine za pasiranje - oni će vas u tome u potpunosti zameniti.
Specifičnosti kod pripreme prlenkiSpecifičnosti kod pripreme prlenki
23. april
Ali i druga vrsta hleba je veoma ukusna i vraća nas u prošlost. Sve više osvajaju restorane. Reč je o prlenkama. Možete poručiti običnu, sa kačkavaljem, belim lukom, itd. - najrazličitije.
Kako da napravimo idealan milfojKako da napravimo idealan milfoj
18. april
Milfoj je poznat kao francuski dezert, ali njegovo pravo poreklo još nije ustanovljeno. U prevodu ime mu označava hiljadu listova, a sreće se i kao Napoleon.
Sitni sir (vurda) u domaćim uslovimaSitni sir (vurda) u domaćim uslovima
31. mart
Posoljen ili zaslađen sitni sir veoma je zastupljen u mnogo kulinarskih recepata. Samo ko nije probao ne zna da on može da bude napravljen veoma lako i brzo u domaćim uslovima.
Finese u pravljenju ćufti i ćevapčićaFinese u pravljenju ćufti i ćevapčića
30. mart
Ima nekoliko finesa za pravljenje ukusnih ćufti i ćevapčića, Kada umesite mleveno meso sa pivom i začinima, treba da ga ostavide da dobro primi ukuse. Najbolja varijanta je da odstoji u frižideru 1 dan.
Tri načina za pravljenje rolata StefaniTri načina za pravljenje rolata Stefani
30. mart
Rolat Stefani je često pravljeno jelo u našoj nacionalnoj kuhinji. Lako je da se napravi, ne iziskuje mnogo vremena i može da bude servirano kako za svakodnevni meni tako i za svečanije prilike.