- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Šta da skuvamUkusne ideje iz vatrostalne posude
08. maj
Rosi Stoyanova
Šta da skuvamLagani turski deserti
05. maj
Nina Nord
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Brza i laka jela za večeruKad se vratite kući nakon dugog radnog dana, želite da napravite nešto na brzinu. Ovde ćemo vam predložiti dva laka jela, koja možete da skuvate bez velikog napora. Pile s pirinčem i povrćem
04. maj
Tajna ukusnog nadeva za paprikePunjene paprike su jedno od veoma tradicionalnih balkanskih jela koje volimo bez rezerve i jedemo s zadovoljstvom i apetitom. Jedva da postoji trpeza na kojoj nisu prisutne, posebno za Badnje veče. Evo jednog recepta u kome slobodno možete da eksperimenti
03. maj
Laka večera sa krompiromSpremite laku i brzu večeru sa krompirom, ako vas gosti iznenade. Krompir postaje aromatičan i veoma ukusan i lako se sprema.
03. maj
Ideje za brzu večeru sa krompiromDa pomognemo u kriznim situacijama dajemo vam nekoliko primera ukusnih recepata s krompirom, koji se spremaju zaista brzo. Osim toga oni su dobri i za garnirunge za neko pečenje.
01. maj
Kako napraviti domaći majonezNajkorisniji savet kako biste napravili ukusan domaći majonez je da ga dobro umutite, a danas to znatno olakšavaju i blenderi i razne mašine za pasiranje - oni će vas u tome u potpunosti zameniti.
29. april
Specifičnosti kod pripreme prlenkiAli i druga vrsta hleba je veoma ukusna i vraća nas u prošlost. Sve više osvajaju restorane. Reč je o prlenkama. Možete poručiti običnu, sa kačkavaljem, belim lukom, itd. - najrazličitije.
23. april
Kako da napravimo idealan milfojMilfoj je poznat kao francuski dezert, ali njegovo pravo poreklo još nije ustanovljeno. U prevodu ime mu označava hiljadu listova, a sreće se i kao Napoleon.
18. april
Sitni sir (vurda) u domaćim uslovimaPosoljen ili zaslađen sitni sir veoma je zastupljen u mnogo kulinarskih recepata. Samo ko nije probao ne zna da on može da bude napravljen veoma lako i brzo u domaćim uslovima.
31. mart
Finese u pravljenju ćufti i ćevapčićaIma nekoliko finesa za pravljenje ukusnih ćufti i ćevapčića, Kada umesite mleveno meso sa pivom i začinima, treba da ga ostavide da dobro primi ukuse. Najbolja varijanta je da odstoji u frižideru 1 dan.
30. mart
Tri načina za pravljenje rolata StefaniRolat Stefani je često pravljeno jelo u našoj nacionalnoj kuhinji. Lako je da se napravi, ne iziskuje mnogo vremena i može da bude servirano kako za svakodnevni meni tako i za svečanije prilike.
30. mart
Odabrani
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 736
Recepti
7 866
11 315
Drugo