Pretraga sajta

Kobasica sa paprikom
Kobasica sa paprikom
Ugrejte jednu supenu kašiku ulja u velikom dubokom tiganju na tihoj vatri. Izdinstajte iseckanu kobasicu oko 15 minuta, okrećite s vremena n vreme. ...
Prava kobasica Lukanka
Prava kobasica Lukanka
). Pre nego što počnete da punite lukanku, ponovo premesite mleveno meso. Dobro je da su creva tanja - tako će sušenje biti brže, samo pazite pri ...
Majstorska domaća kobasica
Majstorska domaća kobasica
ponovo premesite. Tako ponavljajte nekoliko puta da se mleveno meso bolje začini. Ono treba da odstoji jedan dan, nakon toga punimo kobasice. ...
Domaća kobasica za sušenje
Domaća kobasica za sušenje
Svinjetina treba da budr 50 % plećka, 50 % grudi, a teletina bez žilica i kožice. Mleveno meso dobro promešajte. Lepo je da odstoji na hladnom 10-12 ...
Domaći bahur (kobasica)
Domaći bahur (kobasica)
Džigericu sitno isečemo satarom. U nju dodajemo meso, takođe sitno iseckano. Operemo i očistimo pirinač i praziluk, sitno sečemo i dodajemo u meso. ...
Kobasice sa paprikama u lepinji
Kobasice sa paprikama u lepinji
20. okt.
semenki i nasecite ih na tanke kolutove, a beli luk usitnite. Izvadite kobasice iz tiganja i sipajte u njega luk i paprike. Pržite dok ne omekšaju ...
Kobasica sa kačkavaljem i krompirom
Kobasica sa kačkavaljem i krompirom
Kobasica se oljusti od kožice. Prave se prorezi u koje se stavljaju parčici kačkavalja i ređaju se u pleh u razmaku jedna od druge. Krompir se ...
Ukusan pasulj sa kobasicom
Ukusan pasulj sa kobasicom
Paulj potopite prethodne noći, da se skuva brže. Stavlja se u ekspres lonac da se skuva. Nakon toga se dodaje luk, šargarepa, paprika, paradajz iz ...
Janija sa kobasicom
Janija sa kobasicom
U šerpi sa uljem dinstajte luk, isečen na polumesec, a šargarepu na kockice. Dodajte papriku isečenu na krupnije komade i kad se i ona porpži dodajte ...
Tiganjice sa hamburškom kobasicom
Tiganjice sa hamburškom kobasicom
dobijemo testo konsistencije kao za kolać. U gotovo testo dodajemo sitno iseckanu hamburšku kobasicu /50-60 g, a može i više - po ukusu/. Pomešamo ...
Punjene palačinke sa kobasicom
Punjene palačinke sa kobasicom
Umutimo jaja sa šećerom, nakon toga se dodaje i sve ostalo. Umutimo veoma dobro da se ne stvore loptice. Stavlja se tiganj za palačinke ili teflonski i ...
Aromatičan pirinač sa kobasicom
Aromatičan pirinač sa kobasicom
Isecite kobasicu na komade debljine oko 1 cm. Ugrejte maslinovo ulje na umerenoj vatri i pržite komade oko 5 minuta, dok kobasica ne promeni ...