Pretraga sajta

Prava kobasica Lukanka
Prava kobasica Lukanka
). Pre nego što počnete da punite lukanku, ponovo premesite mleveno meso. Dobro je da su creva tanja - tako će sušenje biti brže, samo pazite pri ...
Domaći bahur (kobasica)
Domaći bahur (kobasica)
Džigericu sitno isečemo satarom. U nju dodajemo meso, takođe sitno iseckano. Operemo i očistimo pirinač i praziluk, sitno sečemo i dodajemo u meso. ...
Kobasica sa paprikom
Kobasica sa paprikom
Ugrejte jednu supenu kašiku ulja u velikom dubokom tiganju na tihoj vatri. Izdinstajte iseckanu kobasicu oko 15 minuta, okrećite s vremena n vreme. ...
Kobasice i krompir u rerni
Kobasice i krompir u rerni
27. okt.
povašoj želji. Sipajte pivo i ulje. Odozgo poređajte tanke kobasice. Pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni dok jelo ne bude gotovo, a ako ima ...
Kobasice sa paprikama u lepinji
Kobasice sa paprikama u lepinji
20. okt.
semenki i nasecite ih na tanke kolutove, a beli luk usitnite. Izvadite kobasice iz tiganja i sipajte u njega luk i paprike. Pržite dok ne omekšaju ...
Dijeta s kojom je Adel istopila 15 kilograma za mesec dana (Sirtuin dijeta)
Dijeta s kojom je Adel istopila 15 kilograma za mesec dana (Sirtuin dijeta)
Dijeta sa namirnicama, bogatim sirtuinima - to je režim za mršavljenje 2016. godine. Ispitana od strane niza imena svetskog šou biznisa, ona vam pomaže da ...
Meraklijska domaća kobasica
Meraklijska domaća kobasica
. Natopimo creva na 1 sat u haldnoj vodi, nakon toga ih ocedimo dobro i punimo pripremljenom smesom, vezujući ih na 20 cm. Zakačimo ih na provetrivo, ...
Bugarska domaća kobasica - lukanka
Bugarska domaća kobasica - lukanka
Meso se očisti od kostiju, opere se, osuši, iseče na ivice, nakon tog se samelje dva puta u mašini za mlevenje. Dobro se pomeša sa začinima i postepeno ...
Strašno ukusna kobasica
Strašno ukusna kobasica
Sameljite dve vrste mesa sa slaninom. Istucajte biber, dodajte so po ukusu i promešajte meso sa začinima i narendanom korom limuna. Napunite unapred ...
Kobasica sa iznutricama
Kobasica sa iznutricama
. Pomešajte meso sa začinima i ostalim sastojcima i napunite svinjski stomak koji je prethodno očišćen i pripremljen za upotrebu. Zašijte ga i stavite ...
Pogačice sa nadevom od kobasice
Pogačice sa nadevom od kobasice
Od nabrojanih sastojaka zamesite meko testo koje je dobro da ostavite na toplom da naraste, pokriveno krpom. Jedno žumance ostavite za mazanje gotovih ...
Domaća kobasica sa kuvanim krompirom
Domaća kobasica sa kuvanim krompirom
Meso se samelje na mašini i zamesi se sa svim začinima. Stoji tako 2-3 dana, pri čemu se meša, i kada je zrelo, pune se creva. Zakači se na provetrivo ...