- Biljke
- Začini
ZačiniMenta (nana)
12. maj
Admin
ZačiniBugarski luk
05. maj
Rosi Trifonova
ZačiniPiskavica
03. maj
Rosi Trifonova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
VasabiVasabi je poznat kao japanski ren. On je neka vrsta japanskog začina svetlo zelene boje, najčešće korišćen za suši. Vasabi je često u obliku senfa sa jako ljutim, ali relativno kratkotrajnim ukusom.
26. april
Majčina dušicaMajčina dušica je korišćena još od davnina zbog svojih kulinarskih, aromatičkih i lekovitih svojstava. Majčina dušica je začin, bogat vrednim materijama i antioksidansima. Majčina dušica leči disajne probleme.
25. april
KardamonKardamon je egzotični začin, koji ima ogromnu primenu u istočnoj kuhinji. Mleveni kardamon je osnovni sastojak karija. Kardamon je skup, ali veoma aromatičan začin.
14. april
RenRen je biljka, koja se koristi kako kao povrće, tako i mleven kao začin. Koren rena sadrži ulje slačice, šećer i askorbinsku kiselinu. Ren - korisnost i sastav.
11. april
OriganoOrigano je jedan od omiljenih svežih začina. Ima brojna blagotvorna dejstva na naš organizam. Izbor, čuvanje i korišćenje origana. Informacija o origanu.
07. april
EstragonEstragon je jedan od najpoznatijih začina, koji ima unikatnu i specifičnu aromu. Estragon je dobar za pripremu salata, predjela i različitih sosova. Estragon olakšava disanje i učvršćuje san.
04. april
NanaNana je širokorasprostranjeni začin i predstavlja vrstu mente. Nana je korisna kod kolitisa, dijareje, obolenja srca i krvnih sudova, oboljenja organa za varenje. Za unutrašnju primenu prelijte 2 kašike nane sa 500 ml vrele vode.
31. mart
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 741
Recepti
7 869
11 318
Drugo