Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da čuvamo testo?Gotovo testo za picu je vrlo jednostavno za čuvanje - može se čuvati i u frižideru i u zamrzivaču. Može se čuvati u frižideru najviše tri dana.
22. april
Kulinarski SavetiTopljeni sir - šta treba da znamoMnogima omiljeni topljeni sir - toliko mekan i ukusan da se bukvalno topi u ustima. Sastav topljenog sira. Istorija topljenog sira. Istina o proizvodnji topljenog sira.
21. april
Hranljive NamirniceAjugaAjuga se koristi kao stimulans, diuretik i tonik. Ajuga chamaepitys stimuliše menstruaciju. Žene je uzimaju kod menstrualnih bolova i za lečenje drugih ženskih problema.
21. april
BiljkeNepoznate koristi semena makaMakovo seme ima dosta korisnih materija. Seme maka ima mnoge koristi za zdravlje, od kojih neke nisu poznate. Pogledajte opširnije u sledećem članku.
20. april
Šta je zbog čega korisnoSaveti za zdrav post koji ne šteti zdravljuDa li je moguće da post umesto koristi donese štetu? Da, potpuno je moguće! Zbog toga čuvajte ove savete za koristan post, da budete zdraviji i zaista očišćeni od posta
20. april
Šta je zbog čega korisnoKako da očistimo šaranaŠaran je jedna od najpopularnijih vrsta riba danas, ali ovo nije uvek bilo tako. Ova riba se nekada smatrala nepodobnom. Kada bi je ulovili, mnogi ribari bi je bacali, a drugi bi je koristili kao mamac.
19. april
Kulinarski SavetiTop 14 namirnica za čišćenje jetreAko jetri treba olakšanje rada i detoksikacija, to se postiže odgovarajućim prehrambenim proizvodima. Da vidimo koje su najvažnije namirnice za čišćenje jetre.
19. april
Šta je zbog čega korisnoSosevi uz pačije mesoZbog toga što uz svako meso ide i lep sos, ovde ćemo vam predložiti nekoliko ideja za soseve uz pačetinu, koji su posebno pogodni za društvo sočnom pačijem mesu.
17. april
Kulinarski SavetiNikada nemojte jesti ove delove pileta!Ima delova pileta koji su definitivno zabranjeni, zato što predstavlju rizik za zdravlje ljudi. Da vidimo koji delovi pileta su štetni i treba obavezno da se izbace.
17. april
Šta je zbog čega korisnoKako očistiti emajlirano posuđeDa bi ste održali emajlirano posuđe čistim i sjajnim, pratite sledeće savete. Šta ne treba koristiti za čišćenje emajliranog posuđa?
16. april
Kulinarski SavetiMajčina dušica se bori protiv 7 ozbiljnih bolestiVerovali ili ne, čaj od majčine dušice i sama biljka su vrlo korisni za zdravlje. Kada je čaj od majčine dušice koristan za zdravlje? Korisni sastojci majčine dušice
16. april
Ishrana kod problemaNemojte jesti sveži hleb! Evo zaštoApetit prema svežem hlebu je sličan zavisnosti zbog čega i preterujemo sa količinom vrućeg mekanog hleba. Da li je sveže ispečen hleb koristan za naše zdravlje?
15. april
Šta je zbog čega korisnoNajkorisnija hrana za plućaO zdravlju pluća najbolje se brinu zdrave navike, kao i hrana korisna za pluća. Koja hrana je najkorisnija za pluća?
15. april
Šta je zbog čega korisnoZbog čega je važno da imamo dane za detoksikaciju?Ternmin detoksikacija označava čišćenje organizma iznutra od nagomilanih toksina u njemu. Tužno, ali je istina, mi živimo u zagađenoj sredini i otrovi nas vrebaju sa svih strana.
14. april
Šta je zbog čega korisnoUkusne ideje za posnu picuKako pica može da bude posna, da nema sir i kačkavalj? Umesite posno testo za picu, uzmite omiljeno povrće, origano i pripremite ovu zdravu picu za post.
14. april
Šta da skuvamŠta da jedete da biste ubili apetitI vi imate problem sa velikim apetitom? Šta da jedete, da ubijete apetit? Namirnice za obuzdavanje vučijeg apetita.
13. april
Ishrana kod problemaUčinite kuvanje zdravijim pomoću ovih mudrih savetaDolazi trenutak, u kome treba da date odmor stomaku od visokokaloričnih namirnica i jela! Izabrali smo nekoliko saveta za zdravu ishranu, sa kojima ćete zaboraviti pohovanje.
13. april
Šta je zbog čega korisnoZaboravite na čaj i kafu ako imate neku od ovih bolestiDa li ste mogli da zamislite da čaj i kafa nisu napici koje možete da pijete kada ste bolesni? Koji napitak odgovara kod povišene temperature usled virusnih oboljenja?
12. april
Šta je zbog čega korisnoRotkvice - ukusne i veoma korisneOsim svog unikatnog ukusa tokom proleća, rotkvice nas oduševljavaju i izuzetnim mnoštvom koristi. Zašto su korisne rotkvice? Zašto da jedemo rotkvice?
12. april
Šta je zbog čega korisnoKiselo mleko - korisna svojstva za teloKiselo mleko je bogato kalcijumom koji jača kosti, nokte i zube, pomaže dobrom funkcionisanju stomaka. Kiselo mleko hidrira kožu i kosu kada ima veći procenat mlečne masti. Koristi od kiselog mleka.
10. april
Šta je zbog čega korisnoNovi recepti
Novi saveti
Pratite nas
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Odabrani
Omiljena jela
- Vrsta Jela
- Stepen Težine
- Sezonska Kuhinja
- Ostale kategorije
- Internacionalni
- Način Obrade