Šta da skuvam

Šta da skuvam

Piraš se šta da kuvaš? Interesantni, tradicionalni i neuobičajeni predlozi za vašu trpezu na Bonapeti.rs
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se prave šnicle u rerni - vodič za početnikeKako se prave šnicle u rerni - vodič za početnike
01. april
Ako je za Amerikance šnicla simbol kulinarskih težnji kada je meso u pitanju, za nas je to svinjska šnicla. Kako se prave svinjske šnicle - uputstvo za početnike.
Neodoljiva jela sa slatkim krompiromNeodoljiva jela sa slatkim krompirom
30. mart
Slatki krompir, nazvan još i batat, ne nalazi se među najkonzumiranijim namirnicama na našim prostorima. U našoj galeriji otkrićete šta sve možete da napravite sa ovom egzotičnom namirnicom.
Ukusne tajne omiljenih makarona u rerniUkusne tajne omiljenih makarona u rerni
27. mart
Svima nama omiljeni retro recept za makarone u rerni može biti u slatkoj ili slanoj varijanti, a zašto ne i miks obe varijante. Pogledajte kako da pripremite ukusne makarone iz rerne.
Kako se prave makarone iz rerne - uputstvo za početnikeKako se prave makarone iz rerne - uputstvo za početnike
26. mart
Makarone - omiljeno jelo malih i velikih, može biti za doručak, za večeru i za desert. Može se kombinovati sa raznim sosevima, da se jedu kuvane sa šećerom i sirom, da se pomešaju sa sitnim sirom, sa piletinom, sa povrćem, sa morskim plodovima. Mogu i da
23 ukusna načina na koja možete jesti avokado23 ukusna načina na koja možete jesti avokado
23. mart
Avokado može da se doda u mnogo recepata, kako bi više hranljivih sastojaka dodao u hranu. Evo nekoliko najzanimljivijih načina da dodate avokado u režim ishrane.
Ideje za garnirunge od povrćaIdeje za garnirunge od povrća
19. mart
Pogrešno je smatrati da garniture specijalitetima od mesa obavezno moraju biti spremljeni od pirinča ili krompira. Mnogo zdravije jeste da naučite da ih spremite od povrća.
Da napravimo čeri paradajz za zimuDa napravimo čeri paradajz za zimu
17. mart
Sušeni čeri paradajz koji se prodaje u prodavnicama je prerađen kroz dehidratatore. To ih čini preterano suvim i žilavim. Zbog toga je najslađe da ih napravite kod kuće. Evo kako:
Ideje za laganu večeru u tiganjuIdeje za laganu večeru u tiganju
07. mart
Ne postoji ništa ukusnije od sveže spremljene hrane tako da, nemoj te se opravdavati da uveče nemate vremena da kuvate. Tiganj može postati vaš veoma dobar prijatelj bez obzira na njegov oblik.
Pravi koraci za idealnu lazanjuPravi koraci za idealnu lazanju
20. feb.
Spremanje lazanje je naizgled lak kulinarski poduhvat. Međutim, istina je da samo jedan pogrešan korak može da uništi ceo recept. Pogledajte kako treba spremati lazanju.
Da napravimo domaći kečapDa napravimo domaći kečap
07. feb.
Za spremanje kečapa potreban je dobro uzreo zdrav paradajz, po mogućstvu ne iz staklene bašte, već iz dvorišta ili bašte.