Komentari korisnika vinica1

  • vinica1 komentiraše:Troslojni čokoladni kremTroslojni čokoladni krem17.10.2019obožavam belu ''čokoladu'' i brze poslastice ....
  • vinica1 komentiraše:Orada sa nadevom od pečuraka i orahaOrada sa nadevom od pečuraka i oraha19.10.2019Orada je kvalitetna riba i dobro je češće je jesti .Recept je zanimljiv i vredi probati .
  • vinica1 komentiraše:Ukusna domaća juneća supaUkusna domaća juneća supa16.10.2019Volim juneću čorbu ,supu i gulaš .Ovo mi je baš primamljiv recept .
  • vinica1 komentiraše:MlečikaMlečika10.04.2018Baš me oduševilo kako ste opisali Mlečiku .Važno je upozoriti čitaoca na njene karakteristike jer je jako otrovna iako izgleda lepo .Kod nas je zovu i ''Suncogled ''jer se okreće prema suncu .
  • vinica1 komentiraše:Nabolji prilozi uz ribuNabolji prilozi uz ribu07.03.2017Ne mogu da se ne osvrnem na ovo .Toliko ste priloga nabrojali i ne sporim da su dobri i da se slažu s ribom ali ste zaboravili ili neznate da uz ribu ma kako bila spremljena najbolje ide --Krompir sa blitvom --- to je osnovni prilog uz svaku pečenu ribu ,bilo u rerni , tiganju ........više
  • vinica1 komentiraše:Kako se peku lešnici?Kako se peku lešnici?03.01.2018Dobar savet ,ja lešnike ne blanširam već ih pečem u rerni na 250C oko deset munuta povremeno promešam ,Kad su dobili zlatnožutu boju izvadim i istresem u platnenu krpu prekrijem krpom i istrljam dok su vrući sva kožica apadne sa njih ....više
  • vinica1 komentiraše:Brzo jelo od kineskog kupusaBrzo jelo od kineskog kupusa27.09.2019zanimljiv recept ,izgleda odlično
  • vinica1 komentiraše:Proverene metode kako da spasete presoljeno jeloProverene metode kako da spasete presoljeno jelo27.09.2019Uz dužno poštovanje za sve ovo gore navedeno potrebna je samo jedna jabuka ,koja se ubaci u jelo i prokuva dva tri mun pokupi svu so ,lično iskustvo