Komentari korisnika vinica1

  • vinica1 komentiraše:Veganski pepermint fadžVeganski pepermint fadž23.12.2019Imate vrlo zanimljive recepte ,Probaćemo i ovo
  • vinica1 komentiraše:Kolač od maka sa čokoladomKolač od maka sa čokoladom21.12.2019Sviđa mi se recept ,volim sve što se radi sa makom .Hvala za recept
  • vinica1 komentiraše:Ratluk rolat sa džemom od borovnicaRatluk rolat sa džemom od borovnica19.12.2019Davno sam jela ovakav rolat i stvarno je odličan ,sve pohvale
  • vinica1 komentiraše:Vazdušaste palačinke sa pavlakom i borovnicamaVazdušaste palačinke sa pavlakom i borovnicama30.11.2019Zanimljiv recept ,probaćemo da napravimo .
  • vinica1 komentiraše:Kako da se spasemo od izluđujućih gasova nakon konzumiranja pasulja?Kako da se spasemo od izluđujućih gasova nakon konzumiranja pasulja?28.11.2019Pasulj sadrži gas Helijum i zbog toga se nadimamo i ispuštamo gasove .Ja lično operem pasulj ,sipam hladnu vodu i prokuvam pet minuta ,ocedim i nalijem ponovo hladnu vodu i skuvam .Kad je pasulj već kuvan i začinjen zadnjih pet minuta pred kraj dodam svežu grančicu Nane -Mente ili prstohvat sušene mente svakom u tanjir .Daje odličan ukus a pomaže varenje i sprečava nadutost . Nadam se da se ne ljutite zbog mog komentara. Pozdrav...više
  • vinica1 komentiraše:Troslojni čokoladni kremTroslojni čokoladni krem17.10.2019obožavam belu ''čokoladu'' i brze poslastice ....
  • vinica1 komentiraše:Orada sa nadevom od pečuraka i orahaOrada sa nadevom od pečuraka i oraha19.10.2019Orada je kvalitetna riba i dobro je češće je jesti .Recept je zanimljiv i vredi probati .
  • vinica1 komentiraše:Ukusna domaća juneća supaUkusna domaća juneća supa16.10.2019Volim juneću čorbu ,supu i gulaš .Ovo mi je baš primamljiv recept .
  • vinica1 komentiraše:MlečikaMlečika10.04.2018Baš me oduševilo kako ste opisali Mlečiku .Važno je upozoriti čitaoca na njene karakteristike jer je jako otrovna iako izgleda lepo .Kod nas je zovu i ''Suncogled ''jer se okreće prema suncu .
  • vinica1 komentiraše:Nabolji prilozi uz ribuNabolji prilozi uz ribu07.03.2017Ne mogu da se ne osvrnem na ovo .Toliko ste priloga nabrojali i ne sporim da su dobri i da se slažu s ribom ali ste zaboravili ili neznate da uz ribu ma kako bila spremljena najbolje ide --Krompir sa blitvom --- to je osnovni prilog uz svaku pečenu ribu ,bilo u rerni , tiganju ........više
  • vinica1 komentiraše:Kako se peku lešnici?Kako se peku lešnici?03.01.2018Dobar savet ,ja lešnike ne blanširam već ih pečem u rerni na 250C oko deset munuta povremeno promešam ,Kad su dobili zlatnožutu boju izvadim i istresem u platnenu krpu prekrijem krpom i istrljam dok su vrući sva kožica apadne sa njih ....više
  • vinica1 komentiraše:Brzo jelo od kineskog kupusaBrzo jelo od kineskog kupusa27.09.2019zanimljiv recept ,izgleda odlično
  • vinica1 komentiraše:Proverene metode kako da spasete presoljeno jeloProverene metode kako da spasete presoljeno jelo27.09.2019Uz dužno poštovanje za sve ovo gore navedeno potrebna je samo jedna jabuka ,koja se ubaci u jelo i prokuva dva tri mun pokupi svu so ,lično iskustvo