Bonapeti.rs»Članci»Šta je zbog čega korisno»Istina! Sok od limuna i soda bikarbona leče rak

Istina! Sok od limuna i soda bikarbona leče rak

Soda bikarbona

/undefined Soda bikarbona je otkrivena još u 18. veku. Ona je jeftina i ima je u svakom domu. Ne koristi se samo u kulinarstvu, nego je i nezameljiv pomoćnik prilikom pripreme lekova.

Čaša toplog mleka, pomešana sa kašičicom sode bikarbone olakšava kašalj. Za bolno grlo se pravi čaj od kamilice sa sodom i grgramo u ustima. Kod zapušenog nosa se sa ovim rastvorom opere nos.

Soda za hleb leči i aritmiju. Rastvaramo 1/2 kašičice sode za hleb sa vodom i pijemo. Ubrzan rad srca će prestati, visok krvni pritisak će pasti.

Čovek treba da upotrebljava 80 % alkalnih namirnica i 20 % kiselih namirnica. Kako bi se sačuvao taj balans u organizmu, u pomoć dolazi soda i sok od limuna.

Limun je čarobno voće i u kombinaciji sa sodom postaje eliksir. Iscedimo sok od jednog limuna. Pomešamo sa čašom vode i dodajemo veliki prstohvat sode bikarbone Promešamo, napitak nadođe i bude kao domaća limunada.

Ovaj napitak možete piti tokom dana. Uprkos tome što je limun kiseo on je alkalna hrana i pomaže ph balansu u čovekovom organizmu. Prema poslednjim proučavanjima napitak od limuna i sode ubija ćelije raka i ima hiljadu puta jači efekat od hemoterapije. Utiče i na ciste i tumore, unutrašnje parazite i gliste.

Ali sve je to tajna zato što farmaceuti nemaju koristi od toga. Sve je biznis - više bolesti donosi više zarade.

Svakog jutra prpremajte sebi ovaj magični napitak od soka od limuna i sode i uzimajte sa zahvalnošću i verom.

Sok od limuna

Dolazi leto, svuda su insekti i postoji verovatnoća da će nas ujesti. Zapamtite da rastvor sa sodom ublažava svrab i čuva rane od prljanja.

Budite zdravi i nemojte zaboraviti za sok od limuna sa sodom!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest