bonapeti.rs»Članci»Ishrana kod problema»Maslačak ubija ćelije raka za 48 sati!

Maslačak ubija ćelije raka za 48 sati!

Čaj od maslačka

Maslačak je biljka koju svi dobro poznajemo i omiljena je deci. Koliko god obično izgledao, ispostavilo se da on ima jedinstvena svojstva. Maslačak se može sresti svuda - u bašti, parkovima, poljanama. Svako može lako doći do njega.

Lekovita svojstva maslačka su odavno poznata. Koren ove biljke je izuzetno bogat vitaminima i mineralima. U njemu se nalaze velike količine vitamina C, A, K i B6. Osim toga u njemu se nalazi i gvožđe, kalcijum, kalijum i magnezijum, bogat je folnom kiselinom i riboflavinom.

Maslačak se koristi u borbi protiv mnogih bolesti. On ima diuretična svojstva. Biljka pomaže kod čišćenja žuci i lečenja bolesti jetre, osim toga efikasno je sredstvo u borbi protiv lošeg holesterola. Maslacačk se koristi u borbi protiv mnogih alergija.

Osim kod borbe sa navedenim bolestima, lekovita biljka ima neverovatnu snagu. Naučnici su dokazali da čaj od maslačka može da uništi ćelije raka veoma brzo. Samo 48 sati je dovoljno da ova neverovatna biljka otkrije svoje dejstvo. Pritom, maslačak je efikasniji od hemoterapije zato što uništava samo ćelije raka.

Nakon dugogodišnjeg istraživanja kanadski univerzitet Vindzor je dokazao da ekstrakt od maslačka direktno napada ćelije raka i brzo ih uništava.

Maslačak

Sa specijalnim naučnim metodama naučnici su ustanovili da sastojci koji se nalaze u maslačku napadaju maligne formacije na molekularnoj osnovi, brzo ih ubijaju i ne uništavaju ostale ćelije u organizmu.

Kanađani su ubeđeni da će se za nekoliko godina moći da razrade specijalne ampule od ekstrakta maslaačka koja će moći da se izbore uspešno sa raznim vrstama raka.

Tri načina za pripremu korena maslačka. Prvi treba da napravite čaj od njega. Stavite u posudu tri kašičice osušenog i iseckanog korena i prelijte ga sa 300 ml vode. Ostavite da odstoji 12 sati i poparite ga na tihoj vatri dok ne provri. Pijte svaki dan do tri čaše.

Druga varijante je prelijte sitno iseckan i osušen koren mlakom, ne toplom vodom i ostavite da odstoji 24 sata. Nakon toga tečnost uzimajte dva puta na dan.

Treća varijanda je da uzimate koren u prahu. Dovoljna je jedna kašičica na dan. Koren treba da se suši na suncu i nakon toga da se izgnječi.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest