bonapeti.rs»Članci»Dijete»Evo i njega: Tajni recept za mršavljenje sa kurkumom!

Evo i njega: Tajni recept za mršavljenje sa kurkumom!

Plamena M.Plamena M.
Džedaj
2301
Kurkuma

strongKorisna lekovita svojstva kurkume su poznata čovečanstvu vekovima. Osim za zdravlje i lepotu, ona se koristi kao univerzalno sredstvo za mršavljenje.

Danas malo ljudi zna tajne kurkume. Da biste se izborili sa viškom kilograma, potrebno je da zamenite večeru sa specijalnim napitkom sa kurkumom, koji će za kratko vreme dovesti do visljivih rezultata.

Kod pravilnog režima ishrane, kurkuma ima glavno i rešavajuće značenje za mršavljenje. Ako je uzimate ujutru i nakon toga vodite aktivan način života, ona vam neće samo pomoći da skinete višak kilograma, nego će vas učiniti energičnim i živahnim. Osim toga, poboljšava raspoloženej.

Recept za mršavljenje sa kurkumom

Napitak sa kurkumom

Da biste pripremili ovaj jedinstveni napitak koj dokazano vodi do gubitka težine, potrebno je da stavite 100 ml vode da provri. U nju stavite jednu supenu kašiku kurkume u prahu. Dobro promešajte, skinite sa vatre i ostavite da se ohladi. Kad se potpuno ohladi, u smesu dodajte jednu kašičicu pravog meda i 2/3 šolje nemasnog mleka. Promešajte dobro.

Dobijena smesa može zameniti svako glavno jelo, najviše se prepoučuje večera. Ako ne bez toga da nešto pojedete, onda baš ograničite jelo do 18 časova i nakon dva sata popijte magičnu smesu.

Prilikom pripreme smese ima jedno glavno pravili. Prvi dan se počinje sa samo jednom četvrtinom kašičice kurkume. Ako se ne pojave negativne posledice kao što je crvenilo i svrab, možete opušteno nastaviti da koristite kurkumu kao sredstvo za mršavljenje.

Ako vam nije cilj da smršate, nego da ojačate imunitet i zdravlje, možete pripremiti istu smesu, ali na drugačiji način. Potrebna vam je kurkuma, med i sveže mleko.

Ugrejte šolju svežeg mleka. Prelijte četvrtinu kašičice kurkume sa toplim mlekom i poklopite. Ostavite da odstoji 5 minuta. Dodajte jednu kašičicu meda koji može da bude ušećeren. Popijte. To će vam pomoći da budete zdravi i srećni. Smesu možete uzimati u svako doba dana, ali se preporučuje ujutru da bi vam dan bio pun energije i pozitivnih emocija.

Mršavljenje

Naravno kurkuma nije magična ako ne promenite navike ishrane, nećete doći do željenih rezultata. Ako želite da smršate, od ključnog značaja je da obratite pažlju na sastav hrane koju svakodnevno unosite. Rednovan trening, kao i pešaćenje takođe pomažu boljem spoljašnjem izgledu i tonusu.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest