bonapeti.rs»Članci»Šta je zbog čega korisno»Grgutanje sa maslinovim uljem - najmoćniji detoks!

Grgutanje sa maslinovim uljem - najmoćniji detoks!

Plamena M.Plamena M.
Džedaj
2312
Maslinovo ulje

Grgutanje maslinovim uljem je metod za povišavanje imuniteta koje izaziva mnogo diskusija. Prema mnogim specijalistima, međutim, je to praksa koja može da produži naš život.

Maslinovo ulje je poželjan dodatak zdravom načinu života. Osim što nije mnogo kalorično, ono je i mnogo korisno. Maslinovo ulje se uključuje u mnogo procedura za ulepšavanje, u maske za kožu i kosu. Malo ljudi zna za praksu grgutanja sa maslinovim uljem. Ispostavilo se da se sa njime leče mnoge bolesti.

Grgutanje maslinovim uljem se prohvata kao malo sumljiva procedura. Srećom ona nije komplikovana i svako je može koristiti. Probajte sami i ubedićete se u dugoročne koristi.

Grgutanje sa maslinovim uljem sa ciljem detoksikacije ogranizma je poznato još iz drevne nauke Ajurvede. Danas većina lekara priznaje koristi ove interesantne prakse. Istraživanja su pokazala da se sa ovom metodom eliminišu toksini iz organizma i ojačava se imunitet. To dozvoljava telu da se samo bori sa bolestima, a da se ne koriste lekovi i savremena medicina.

Grgutanje maslinovim uljem

Postoje lekari koji tvrde da grgutanje maslinovog ulja leči trombozu, artritis, paralizu, čir na želucu, ginekološke bolesti, glavobolju, zubobolju i bronhitis. Metoda daje odlične rezultate kod grčeva, tumora, nervnih bolesti, upale mozga i raznih bolesti krvi.

Glavno kod grgurenja sa maslinovim uljem je to što ne odgovara svakom. Da bisre ga probali, oslonite se na jednu supenu kašiku kvalitetnog, hladno ceđenog maslinovog ulja. Stavite ga u usta i grgutajte 10-20 minuta. Ako ispunjavate sva pravila, rezultat treba da bude tečnost, bela kao mleko. Operite usta mlakom vodom i operite zube četkicom i pastom za zube.

Najbolje je da grgurite usta ujutru sa maslinovim uljem. Tako će se problemi u telu rešiti brže. Procedura se ponavlja dva-tri puta dnevno. Obavezno je da se pravi na prazan želudac. Grgutanje se ponavlja onoliko dana koliko je to potrebno organizmu. Ako počnite da se budite sveži i puni energije - znači deluje.

Detoks

Samo 4 dana nakon grgutanja sa maslinovim uljem ćete zaboraviti za jaka hronična oboljenja. Ako patite od hronične bolesti, rok se može produžiti do jedne godine. Za vreme lečenja, simptomi mogu da se povećaju - to znači da se organizam čisti i proces lečanja teče.

Osim koristi za zdravlje, grgutanje sa maslinovim uljem nosi i jedan bonus. Za kratko vreme sa njim zubi postaju vidljivo beli, a desni se oporavljaju. Eto zašto ne treba da se pitati više, nego odmah trčite i tražite kvalitetno maslinovo ulje u najbližoj prodavnici.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest