bonapeti.rs»Članci»Ishrana kod problema»Ženšen i matični mleč prave čuda

Ženšen i matični mleč prave čuda

Plamena M.Plamena M.
Džedaj
2312
ženšen

Ženšen i matični mleč, kada se posmatraju kao samostalni sastojci imaju veliku količinu koristi za organizam. Tradicionalna kineska medicina nalazi način kako da ih sjedini i kombinuje zajedno. Kombinacijom ovih sastojaka i njihovih svojstava i kvaliteta su više nego moćni.

Kombinacija matičnog mleča sa ženšenom je među najpopularnijim sredstvima koja toniziraju, stimulišu, ojačavaju i harmoniziraju. Koristi se za profilaktiju, ali i za lečenje.

U apotekama se najčešće može otkriti eliksir od matičnog mleča sa ženšenom. On se preporučuje za jačanje imuniteta. Dokazano je da njegov unos smanjuje umor, povećava radnu sposobnost, deluje smirujuće na nerve i bori se sa nesanicom.

Kao lek se koristi za lečenje astme, hepatitisa i čira na želucu. Deluje regenerativno nakon oboljenja jetre i slezine.

Osim fizički, ova jedisntvena kombinacija sa Istoka pomaže i mentalnom i psihičnom zdravlju. Sastojci u oba proizvoda poboljšavaju pamćenje i povišavaju koncentraciju.

matični mleč

Oni povišavaju otpornost organizma na stres. Osim toga povišava libido. Interesantno je da ima i izraženu hemo- i radioprotektujuće dejstvo.

Osim toga, u obliku eliksira ova kombinacija se predlaže i kao dodatak ishrani. Preporučuje se najviše tokom hladnih jedenjih i zimskih meseci za jačanje imuniteta.

Može se uzimati u svako doba za toniziranje tela i organizma. Dodatak ishrani od matičnog mleča sa ženšenom je odgovarajući za aktivne sportiste.

Klasična kombinacija ženšena i matičnog mleča u sebi ima najkorisnije sastojke. u tradicionalnoj kineskoj medicini i lečenju travama, ženšen se smatra kao najviša biljka. On oporavlja životnu energiju i balansira funkcije organa.

Na ovaj način pomaže telu da se samo broi i oporavlja od nerasložoženja. Matični mleč sa svoje strane ima veliku hrnaljivu i biološku vrednost.

U njemu se nalaze svi osnovni sastojci, potrebni za izgrađivanje živog organizma. Kombinacija oba je jedinstveni metod održavanja zdravog imuniteta, psihičke i fizičke forme.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest