bonapeti.rs»Članci»Šta je zbog čega korisno»Koji su najbolji čajevi za muškarce

Koji su najbolji čajevi za muškarce

Diana IvanovaDiana Ivanova
Početnik
80531
Najbolji čajevi za muškarce

Da li su muškarcima potrebni posebni čajevi? Za svakog muškarca posebno je važan kvalitet njegovog seksualnog života, njegova dragocenost i učestalost - oni su ključ potpunog zdravlja jačeg pola.

Potentnost muškarcima daje uverenost, pomaže u povećanju njihove lične samoprocene i samopouzdanja i pomaže u stvaranju stabilnih veza sa nežnijim polom.

Danas su muškarci svakodnevno izloženi stresu i zavisnosti, što se nepovoljno odražava na erektilne sposobnosti: pojavljuje se prevremena ejakulacija, potentnost je oslabljena, dugotrajnost i kvalitet polne radnje je oslabljena do impotentnosti. Muškarci ne žure da ovaj problem podele sa specijalistom, već pokušavaju sami da se izbore. Ali nekontrolisani unos lekova može da dovede do opasnih posledica za zdravlje.

Za lečenje biljkama postoji mnogo recepata koji pomažu u oporavljanju muškog zdravlja, jačanju potentnosti, olakšavanju upale genitourinarne sfere, povećavanju plodnosti itd. Za razliku od lekova, biljke za muškarce nemaju toliko nuspojava i štetnih posledica za organizam. Problem sa muškom slabošću se rešava ako telo prima dovoljnu količinu cinka, vitamina E i C, alicina i fitosterola. Hajde da pogledamo kako možete da ga nabavite uz pomoć šolje čaja.

Koje biljke su odgovarajuće za čaj za muško zdravlje?

Žen-šen

Ova biljke je odavna poznata po sposobnosti da stimuliše libido kod muškaraca. Kao što pokazuje praksa, kao rezultat uzimanja korena od žen-šena kod muškaraca se primećuju sledeći efekti: seksualna želja se povećava; pojavljuje se seksualna želja, osećaj za orgazam postaje vidljiviji i jači. Slični efekti se postižu zahvaljujući vazodilatacijskim učinkom žen-šena, zbog čega se poboljšava cirkulacija krvi u penisu. Postoji mnogo recepata za pripremu lekova sa korenom žen-šena, ali najjednostavniji i efikasan je korišćenje čaja za muškarce.

Žuti kantarion

Žuti kantarion

Ova biljka poseduje najjače afrodizijake, zahvaljujući čemu se uspešno koristi za povećavanje potentnosti. Čaj od žutog kantariona jača seksualnu želju i ublažava umor. Praksa pokazuje da se najveća efikasnost unosa žutog kantariona primećuje kod muškaraca, čija su erektilna oštećenja uzrokovana hroničnim stresom i depresivnim stanjima, kao i sindromom hroničnog umora. Treba da se ispoštuje striktna doza unosa, s obzirom na to da zloupotreba može da provocira prevremenu ejakulaciju i smanjivanje erektilne funkcije. Redovan unos čaja od žutog kantariona stimuliše aktivnost žlezde tako što na taj način povećava sekreciju muških hormona, što ima blagotvoran efekat na potentnost.

Zeleni čaj

Naučnici su odavno dokazali neosporne koristi zelenog čaja, ali tek je skoro postao poznat njegov blagotvoran efekat na potentnost. Zeleni čaj je bogat cinkom koji se smatra gradivnim elementom za muške polne hormone. Zeleni čaj sadrži mnogo vitamina neophodnih za muško telo. Ali nemojte preterivati sa ovim napitkom, budući da on sadrži više kofeina, nego kafa. Da biste ga maksimalno iskoristili, treba da ga pripremite sa mekom vodom i da ga ostavite na otprilike 10 minuta pre nego što ga pijete. Ovaj čaj treba da pijete dok je topao, nakon obroka i u malim gutljajima. Upravo pri ovim uslovima zeleni čaj je najkorisniji za muškarce.

Zeleni kineski Ulun

On je izvor cinka, antioksidanasa i drugih hranljivih materija. Jača imuni sistem, poboljšava protok krvi. Redovna konzumacija kineskog Ulun čaja je odlična profilaktika adenoma prostate. Tri do četiri šolje na dan će obezbediti neophodne nivoe testosterona i poboljšaće potentnost. Možete da poboljšate efekat tako što dodate nekoliko kriškica korena đumbira u šolju, što se smatra prirodnim afrodizijakom.

Hibiskus

Hibiskus

Ovo je drugi zdravi napitak za muškarce, koji je stigao iz Egipta. Njegovi antioksidansi, esencijalne aminokiseline, vitamin C i gvožđe poboljšavaju cirkulaciju krvi i pomažu u ublažavanju stresa. Ovaj čaj je duplo koristan za one koji imaju probleme sa kardiovaskularnim sistemom. Kada se redovno konzumira, može da poveća potentnost i apetit.

Čaj od majčine dušice

Kod crnog čaja doza cinka je niža. Ali ako ga pripremite sa majčinom dušicom, ovo će biti odličan napitak za potentnost. Majčina dušica je bogata cinkom, vitaminima, antioksidansima i drugim organskim jedinjenjima koji pomažu muškoj genitalnoj oblasti da radi bez patologija. Možete da pijete čaj od majčine dušice u okviru dve sedmice.

Kineska šisandra

Kineska šisandra je već biljka koju muškarci poštuju. Čaj od nje stimuliše proizvodnju spermatozoida, poboljšava erekciju, produžava polnu radnju.

Kiprovina čaj

Poznat po mnogobrojnim koristima za muško zdravlje, može da se pije po 3 puta dnevno. Ovo je odlična profilaktika prostatitisa. Tonira telo i povećava potentnost. Sadrži mnogo vitamina C, antioksidanasa, flavonoida, mikro i makro elemenata.

Čaj od mirođije

Čaj od mirođije

Veoma korisni biljni čajevi za muškarce - leče ceo urogenitalni sistem. Jedite ili napravite tinkturu za čaj od ovih biljki, za zdravlje bubrega, uretre i prostate, za povećavanje potentnosti.

Čaj od đumbira

Takođe, biljka koja je korisna za muškarce. Između ostalog pomaže i u proizvodnji muških hormona. I ne samo da stimuliše, nego i jača dotok krvi u karlične organe, što poboljšava erekciju.

Čaj od gloga

Glog je predivna biljka koja leči i tonira srce. Ali uz to, polodovi ovog žbuna pomažu u oporavljanju i poboljšavanju erektilne funkcije i u povećavanju libida.

Čaj od koprive

Svima nama poznata sadrži flavonoide, lignane, lektine. Ove materije su korisne za prevenciju oboljenja prostate. Osim što je jedu u ukusnim jelima poput janije od koprive ili pak tradicionalnim prolećnim supama, muškarci mogu da pripreme i čaj od korpive.

Čaj od magarećeg trna

Mursalski čaj je vijagra za muškarce

Od cvetova magarećeg trna može da se napravi čaj koji pozitivno utiče na celokupno zdravlje, ali takođe povećava i potentnost i seksualnu želju.

Mursalski čaj

Ne poslednji po važnosti za zdravlje muškaraca jeste i bugarski mursalski čaj. Ova biljka se naziva "bugarska vijagra" zbog dobrobiti i efekta na mušku potentnost, Njegovi aktivni sastojci blagotvorno deluju i čiste celo telo, a još čuvaju i od bolesti prostate i stimulišu reproduktivno zdravlje muškaraca.

Treba imati u vidu da jedna šolja čaja neće čudotvorno delovati na muško zdravlje i snagu. Za razliku od lekova, biljke sporo deluju i čaj za muško zdravlje treba da se pije dugo i redovno. Ali na račun toga, nema neželjenih efekata i šteta na lekove, ali samo dok se pridržavate doza.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest