bonapeti.rs»Članci»Dijete»Jeftina dijeta vas lišava 7 kilograma za 3 dana

Jeftina dijeta vas lišava 7 kilograma za 3 dana

Plamena M.Plamena M.
Džedaj
2312
sok od svekle

Jeftina dijeta je alternativa za sve koji žele brzo da skinu kilograme. Jedinstvene namirnice, koje su vam potrebne su kiselo mleko i crvena cvekla.

Dijeta je jedna od najbržih. Sa njim samo za tri dana možemo da izgubimo do 7 kg težine. Efekat je siguran i rezultat duguje jedinstvenoj kombinaciji jednostavnih ali neverovatnih namirnica.

Njihova kombinacija izbacuje sve toksične materije iz tela i vodi do bržeg topljenja masnoća.

Trodnevna jeftina dijeta skida između 4 i 7 od potpuno suvišnih kilograma. Ona pomaže da se normalizuje težina.

Režim je težak i definitivno nije za svakoga. Potrebno je da drastično ograničite ishranu. Dnevno je dozvoljen po 1 kilogram kuvane cvekle, 1, 5 litara niskomasnog kiselog mleka i između 1, 5 i 2 litra vode. Ne treba unositi manje vode, jer ona sprečava dehidrataciju i čisti telo od suvišnih materija.

Dnevna doza cvekle može da se samelje u blenderu i pomeša sa kiselim mlekom. Dobija se jedan predivan i ukusan koktel.

Dijeta ne treba da se nastavi više od tri dana. Nakon toga meni se proširuje kuvanim mesom i ribom do 400 g dnevno, podeljeno u tri doze. Tokom sledeća 4 dana se dodaju još jabuke i citrussno voće.

kiselo mleko

Dijeta je više nego efikasna. Rezultati su upečatljivi i nadmašuju i najsmelija učekivanja. Pročišćenje tela je drastično. Ne preporučuje se kod ljudi koji imaju probleme s jetrom, stomakom ili bubrezima.

Slično svakom drugom režimu ishrane i kod ovog se preporučuje fizička aktivnost. S obzirom na ograničen unos kalorija, preporučuje se manje blago opterećenje. Bacite se na šetnju na svežem vazduhu.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest