Bonapeti.rs»Članci»Zanimljivo»Pogledajte hranu na koju svaki znak zodijaka treba da pazi

Pogledajte hranu na koju svaki znak zodijaka treba da pazi

Kristina ChernikovaKristina Chernikova
Glavni urednik
317825
12 od 12 Fotografije

Ribe


Izbegavajte hranu sa kvascem, slano i masno.

Prema astrolozima, horoskopski znak kome pripadamo određuje ne samo naš karakter, već i kakav treba da bude naš jelovnik. Tako naprimer Ovnovi treba da jedu više jagnjetine i sezonskog voća.

Poželjno je da Bik konzumira teleće meso, paradajz i crveno voće. U meniju Blizanca je dobro da prisustvuje orašasto voće, kajsije, brokoli i karfiol. Za Rakove je važno da jedu grožđe, kupus i morske specijalitete. Lav nek pribegne mesu divljači i zelenom lisnatom povrću.

Devica ipak po mogućnosti da konzumira više orašastog voća, leblebija, pasulja, kajsija. Smatra se da Vage treba da uključe u meni najviće voća i povrća. Škorpije neka jedu više dinja, tikvica, ribu. Za Strelce bi bilo korisno ako jedu urme, kiseo kupus, pečeni kesten.

Za Jarčeve je sezonsko voće i povrće takođe najkorisnija varijanta. Vodolijama je dobro da pribegnu morskoj hrani i cvekli, a Ribe - orasima, morskim specijalitetima, zelenom voću i povrću.

Inače istovremeno postoji i hrana koju bi bilo dobro da različiti zodijački znaci ograniče. Vidite koja je ta hrana u galeriji gore.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji