Bonapeti.rs»Članci»Šta je zbog čega korisno»Pijte ovu neverovatnu smesu i za 3 dana recite zbogom gripu i zapušenom nosu!

Pijte ovu neverovatnu smesu i za 3 dana recite zbogom gripu i zapušenom nosu!

Maria SimovaMaria Simova
Autor
216146
Grip

Ovo sredstvo je moćan antiseptik sa antigljivičnim dejstvom, koje ne samo da će ukloniti sve parazite iz vaeg tela, već će poboljšati i kvalitet vaše krvi i limfe.

U prošlosti se ova smesa koristila u borbi sa kandidom, bakterijskim i virusnim infekcijama. Ovaj neverovatan lek predstavlja smesu nekoliko sastojaka, koji sami po sebi imaju veoma veliku lekovitu moć.

Potrebno je da popjete samo 1 kašičicu ove mešavine, a rezultati su vidljivi već nakon prve konzumacije - nos i sinusi će vam se pročistiti od sluzi i bolje ćete se osećati. I dodatno - uz ovo lekovito sredstvo ćete nakon nedelju dana zaboraviti na sinusitis i kašalj, a nakon još toliko će se i vaš san normalizovati, hronični umor će nestati, a vi ćete imati više energije.

Sastojci: jabukovo sirće - 100 ml, prirodno, beli luk - 1/4 šolje, iseckan, luk - 1/4 šolje, iseckan, ljute paprike - 2 komada, sveže, iseckane, đumbir - 1/4 šolje, kren, narendan, ren - 2 kašike, rendan, kurkuma - 2 kašike, prah ili narendan koren.

Način pripreme: Sve sastojke stavite u staklenu teglu, prelijte sirćetom, pa zatvorite. Neka mešavina stoji na suvom i hladnom mestu 2 sedmice, a vi nekoliko puta dnevno prodrmajte teglu. To je potrebno da bi se lekovita svojstva sastojaka maksimalno aktivirala.

Đumbir i kurkuma

Kada prođe određeni perido, smesu procedite u staklenu flašu sa zatvarečem - tako će smesa moći da se čuva duže vreme, a da ne morate da strahujete da li će se pokvariti.

Kod prehlade ili gripa pije po 1 šolju, nekoliko puta na dan. A za profilaktiku i jačanje organizma pijte po 1 kašičicu dnevno, ali nikako na gladno.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest