Bonapeti.rs»Članci»Kulinarski Saveti»Začini koji idu uz kolenicu

Začini koji idu uz kolenicu

Nina IvanovaNina Ivanova
Šef kuhinje
46237
Začini za kolenicu

Svinjska kolenica se može spremiti u rerni, u grnetu, sa folijom, u đuvečari ii se može skuvati. Garniri mogu biti najrazličitiji i najraznolikiji. Svinjsku kolenicu možete kombinovati sa krompirom, pečurkama, pasuljem, kiselim kupusom, pirinčem, šargarepom ili graškom. Ukusnu kolenicu možete spremiti i sa pivom ili vinom.

Odgovarajući začini za kolenicu su crni luk i beli luk, origano, majčina dušica, selen, peršun, biber, lovorov list ili celer.

Svinjsku kolenicu možete začiniti senfom, limunom, maslinovim uljem, pivom, crnim ili belim vinom.

Da spremite ukusnu kolenicu, koristite maslinovo ulje ili maslac. Ukusn kolenicu možete spremiti i začiniti soja sosom.

Ako spremate kolenicu sa pivom, odgovarajući začini su beli i crni luk, kumin, so, aleva paprika, biber. Kolenici sa pivom možete dodati soja sos i senf. Kolenica sa pivom i medom je druga neverovatna kombinacija odličnog ukusa.

Kolenicu sa krompirom možete začiniti sledećim začinima: aleva paprika, biber, so, kumin, ovorov list, peršun. Kolenici sa krompirom možete dodati i šargarepu. Ovoj neverovatnoj kombinaciji ukusa možete dodati i belo vino.

Začini za kolenicu sa pečurkama su: origano, so, biber, bosiljak, luk i beli luk. Možete dodati i malo topljenog sira. Ukus je neverovatan.

Kolenica sa kiselim kupusom se može začiniti i alevom paprikom, biberom i solju. Ovom jelu možete dodati i lovorov list, kumin, luk i belo vino. Svinjska kolenica se može spremiti i sa svežim kupusom.

Svinjska kolenica se odlično kombinuje sa pasuljem ili graškom. Odgovarajući začini su aleva paprika, selen i so.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji