Najprostiji lek za visok krvni pritisak i glavobolju

Lek za glavobolju i visok krvni pritisak

Želim da podelim svoje iskustvo za oslobođenje od glavobolje. Bol je u jednom periodu bio toliko veliki da me je doveo u tešku mutu, imala sam grčeve na moždanim sudovima koji su išli uz mučninu i povrćanje.

Jednom me je prijateljica posavetovala da se lečim sa rastvorom od soli. Tada nisam posvetila veliku pažnju tome, činilo mi se prosto i glupo. Ali kada mi je bol ponovo počeo, nije bilo kusa - bila sam prinuđena da probam. Napravila sam rastvor od soli i da vam kažem - deluje! A recept je toliko prost.

So kod glavobolje

Biće bam potrebno 250 ml vode, ugrejane do 60-70 stepeni, 2 ravne kašičice soli i široka gaza. So se rastvara u vodi, dobija se 8 % rastvora. Dok se rastvor hladi, pripremite gazu, savijte je na 8 slojeva, tako da širina odgovara čeku, a dužina da može oko glave. Brzo operemo čelo, uši i vrat toplom vodom, nakon toga potapamo gazu u fiziološki rastvo. Nakon toga malo ocedimo, vežemo glavu. Oblogu učvrstimo pamučnom krpom.

Slani rastvor kod glavobolje

Nakon toga treba da legnemo i da držimo zavoj dok bol potpuno ne prestane. Koad mene je bol skoro odmah nestao, ali za svaki slučaj sam ostavila još 2 sata. U principu može da se drži do 15 sati.

Najinteresantnije je što ova prosta tehnika normalizuje pritisak, olakšava glavobolju zauvek, zato jako preporučujem ovu metodu i sigurna sam se nećete pokajati.

Obloge kod glavobolje

Sa istim slanim rastvorom možete izaći na kraj sa visokim krvnim pritiskom - ali rastvor treba da bude vreo. Potopite noge u topao rastvor i nakon kratkog držanja krvni pritisak će početi da pada.

Budite zdravi!

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji