Lekoviti napitak od suvog grožđa za pročišćenje krvi i detoksikaciju jetre

Lekovit napitak od suvog grožđa

Čista krv - čista jetra! Jetra je glavni organ u čovečijem organizmu - nepravilna ishrana i alkohol uništavaju jetru ćeliju po ćeliju.

U sledećim redovima ćemo vam predložiti lekoviti napitak sa kojim ćete brzo da pročistite jetru i da normalizujete rad svog organizma. Samo za nekoliko dana ćete se osetiti kao novi, a problemi sa varenjem će nestati. Veoma dobar napitak za profilaktiku kardiovaskularnog sistema.

Kako da očistimo jetru u domaćim uslovima.

Pripremjite napitak od suvog grožđa, koji aktivira biohemijske procese u telu i čisti krv i jetru od toksina.

Obratite pažnju na boju suvog grožđa, odaberite prirodno suvo grožđe, tamne boje. Ako suvo grožđe ima sjaj, ono je obrađivano specijalnim rastvorima, imajte to u vidu.

Napitak od suvog grožđa.

Priprema se uveče!

suvo grožđe je korisno za čišćenje krvi

- 2 šolje vode

- 150 g suvog grožđa

Operite pažljivo suvo grožđe. Stavite vodu na vatru da provri i dodajte oprano suvo grožđe, kuvajte 20 minuta. Ostavite napitak da odstoji celu noć i ujutru ga procedite i ugrejte malo. Popijte napitak i nakon 30 minuta možete da doručkujete.

Popareno suvo grožđe možete dodati u ovsenu kašu, dobićete nezamenljivo koristan doručak.

Da bi procedura pročišćenja krvi bila još efikasnija, dodajte u meni sastojke koji pročišćuju jetru: cveklu, šargarepu, jabuke, kupus, spanać, artičoku, suve šljive.

Korisno je da ograničite upotrebnu mesa i mlečnih proizvoda. Ako pijete napitak od suvog grožđa za 4 dana u mesecu, već ćete imati rezultate!

Pogledaj više

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji