Tibetski recept - čudo koje čisti plakove u krvnim sudovima za tili čas

Tibetanski recepti

Glavni razlog zbog kog se pojavljuju bolesti kardiovaskularnog sistema su naslage holesterola, koji se pojavljuju po zidovima krvnih sudova. One ih savijaju i to sužavanje sprečava normalan dotok krvi.

Svima nam je poznato da upravo krv snabdeva organizam kiseonikom, kao i svim važnim materijama. Ako se taj organizovani sistem naruši, krv mnogo sporije dotiče do važnih unutrašnjih organa, što može dovesti do različitih, a ponekad i veoma teških bolesti.

Da biste održali normalan rad krvnog sistema, biće vam potreban sledeći recept:

semenke mirođije - 1 šolja

koren valerijane - 2 supene kašike, samleven

biomed - 2 supene kašike

ključala voda - 2 litre

Naslage

Pomešajte semenke mirođije i koren valerijane i prelijte ih sa 2 litre ključale vode. Kada se voda spusti makar ispod 40 stepeni, dodajte med i dobro promešajte, prekrijte posudu i ostavite tako da se potpari i prestoji ceo dan. Uzimajte po 1 supenu kašiku pola sata pre svakog obroka.

Recept za mladost sa Tibeta

Žut kantarion

Tibetski recept za mladost je čaj od lekovitog bilja koji se jednostavno priprema i ne iziskuje mnogo troškova, ali efekat njegove upotrebe je dugotrajan.

Za tibetski čaj od lekovitog bilja će vam biti potrebno različito lekovito bilje:

žuti kantarion - 100 g

kamilica - 100 g

smilje - 100 g

brezina kora - 100 g

Svo ovo lekovito bilje se pažljivo samelje i čuva se u dobro zatvorenoj staklenoj posudi.

Svako veče 1 supenu kašiku ove smese prelijte s pola litre ključale vode, kada se ohladi, čaj sipajte u termos tako što ga procedite. Popijte jednu čašu čaja sa 1 supenom kašikom meda rastopljenog u njemu uveče pre spavanja, a ostalu količinu popijte ujutru 20 minuta pre obroka ponovo sa jednom supenom kašikom meda.

Kora od breze

Uzimajte svakog dana dok se količina suvog lekovitog bilja ne istroši. Na kraju procedure vaše telo će biti očišćeno od masti, naslaga i toksina, čime ćete poboljšati celokupni metabolizam.

Krvni sudovi će postati elastični i na taj način ćete sprečiti brojne srčane bolesti, a zaustavićete i vrtoglavicu, buka u ušima nestaje, normalizuje rad svih organa, čisti organizam uopšte.

Pogledaj više

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji