Bonapeti.rs»Članci»Ishrana kod problema»Amosova pasta - hrana za um i srce

Amosova pasta - hrana za um i srce

Maria SimovaMaria Simova
Autor
218316
Amosova pasta - recept i unos

Amosova pasta je najbolje sredstvo za jačanje imunog sistema, uma i srca. Njen tvorac je akademik Nikolaj Amosov - kardiohirurg, i toplo je preporučuje svojim pacijentima nakon operacije. Njegova unikatna pasta hrani srčani mišić, jača krvne sudove, jača imunitet.

Amosova vitaminska pasta je priznata od strane lekara kao izvor vitamina, antioksidanata i mikroelemenata koji su srcu i uopšte telu potrebni.

Amosova pasta - recept

Amosova pasta se sprema na bazi meda, orašastih plodova, limuna i kombinaciji od sušenog voća kao što su smokve, kajsije, grožđe, urme, plave šljive, koje sadrži veliku količinu vitamina, minerala, enzima, organskih kiselina, lipida i antioksidanata.

suve kajsije - 250 g

tamno suvo grožđe - 250 g

suve plave šljive - 250 g

suve smokve - 250 g

orašasti plodovi - 1 čaša

limun - 1 komad

prirodni med - 250 g, od lekovitog bilja

Priprema:

Operite suvo voće i provucite kroz aprat za mlevenje mesa ili blender.

Naseckajte orašaste plodove, operite limun i isecite ga na komade, izvadite semenke i sameljite u blenderu.

Pomešajte sve sastojke, dodajući med, promešajte. Ovu smesu možete čuvati u frižideru nekoliko meseci.

Smesa može da se konzumira na prazan stomak ili nakon obroka (da ne bi izazvala iritaciju želuca i creva), po 1 supena kašika 3 puta dnevno. Deca, u zavisnosti od uzrasta - 1 kašičica. Najbolje je da se radi dva puta godišnje - na proleće i jesen.

Amosova pasta dobija posebnu vrednost na proleće kad ima malo vitamina, i na jesen kada je neophodno da se ojača organizam pre pehlada i virusnih infekcija.

Ali ako je telo oslabilo od operacija ili čestih bolesti, tada proces lečenja može biti produžen do šest meseci. Konzumacija Amosove paste daje očigledan efekat!

Želite zdravo da živite, bez srčanih bolesti i prehlada - spremite Amosovu pastu!

Praktički, Amospova pasta nema kontraindikacije. Osim ako ste netolerantni na neke od sastojaka, koji se nalaze u njoj, ako imate alergiju na med ili orašaste plodove. Pastu nemojte davati veoma maloj deci, a dijabetičari je mogu uzimati samo nakon konsultacije sa lekarom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji