bonapeti.rs»Članci»Zanimljivo»Ovaj pomoćnik u kuhinji leči! Pogledajte šta

Ovaj pomoćnik u kuhinji leči! Pogledajte šta

Ovaj pomoćnik u kuhinji leči. Pogledajte šta

Tradicionalna medicina ne priznaje uvek različite alternativne metode za poboljšavanje zdravlja. Međutim, takve su neosporno prisutne i sa sigurnošću značajno mogu da pomognu u poboljšavanju samopouzdanja.

Ipak je važno da pamtite da uvek pre nego što preduzmete neko lečenje, obavezno je da se konsultujete sa medicinskim licem kako bi vam bila postavljena konkretna dijagnoza.

Uprkos tome, danas nauka zvanično priznaje snagu biostruja i njihov pozitivan uticaj na organizam. Prema kineskim i ruskim isceliteljima, upravo one koje se izlučavaju iz tela u takozvane biološki aktivne tačke, su jedne od najvažnijih. One imaju sposobnost da se vraćaju ka meridijanima organizma, naime - tamo gde su bile izlučene.

Biološki aktivne tačke imaju neverovatan uticaj na celokupno zdravstveno stanje i čak mogu da poboljšaju samopouzdanje kod niza oboljenja različitiih etiologija.

Verovali ili ne - aluminijumska folija takođe može da pomogne u lečenju, samo ukoliko se koristi na pravilan način.

Za taj cilj treba da uzmete običnu aluminijumsku foliju koju koristite za spremanje kulinarskih iskušenja. Nakon toga je stavite tačno na mesto koje vam pričinjava diskomfort ili vas boli i napravite zavoj.

Aluminijumska folija leči

Pogledajte da li je štetna aluminijumska folija

Ovaj način za alternativno lečenje aluminijumskom folijom može da se koristi za različite vrste bola, a upravo u rukama, leđima, zglobovima, kod artritisa i drugih tegoba.

Ona ne samo da ublažava bol, već pomaže i kod ožiljaka, kao na primer posle hirurške intervencije. Za taj cilj ponovo se stavlja na mesto i pravi se zavoj, kako bi se pojačao efekat.

Kineski iscelitelji smatraju da je najbolje da se ovaj način lečenja primenjuje u periodu od 10 do 12 dana. Važno je ne samo da stavljate foliju na mesto, već i da ga previjate, kako bi stajajo na tom mestu maksimalno dugo.

Možete čak i da spavate sa ovom vrstom zavoja ili pak da ih stavljate tokom dana kada vršite kućne obaveze. Nakon ovog perioda, dobro bi bilo da napravite kratku pauzu jednu ili dve nedelje, a po potrebu ponovite ovu alternativnu terapiju za lečenje bolova ili ožiljaka.

A da bi bilo em korisno, em ukusno pogledajte ovaj aletrnativni recept ispod folije.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji