Bonapeti.rs»Članci»Kulinarski Saveti»Šefovi kuhinje otkrivaju tajne ukusne slanine

Šefovi kuhinje otkrivaju tajne ukusne slanine

Monika IvanovaMonika Ivanova
Šef kuhinje
1433
2 od 4 Fotografije
Majkl Sajmo: U frižideru
Šef Majkl Sajmon ima svoj ispitan originalni recept za pripremanje domaće slanine.
On koristi svinjske grudi zajedno sa kožicom. Obilno ih posipa začinima, pritiska da se dobro zalepe i stavlja u frižider na 10 dana. Kada prođe to vreme slanina je gotova - seče se na trake i priprema po ukusu zajedno sa različitim jelima. Čekanje je malo neprijatno, ali ako jednom probate razumećete da vred čekanja!

Ako ste i vi kao i većina koji smartaju da je slanina jedna od najvećih kulinarskih bogatstava, sigurno će vam se dopasti današnji članak i naučićete nekoliko trikova kako da je pripremate na različite načine. Ne treba da se ograničavate samo na prženje u tiganju ili pečenje u rerni. Postoji i mnogo interesantnijih i ukusnijih načina pripremanja slanine.

U galeriji gore pogeldajte savete poznatih šefova i otkrijte svoj idealan način nezaboravnog i neodolkivog doručka.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji