Ovo su tri najzdravija začina

3 od 3 Fotografije

Ljuta aleva paprika


Redovno konzumiranje ljute aleve paprike čuva zdravlje vaseg želuca i bori se sa kiselinama. Ljuti sastojak u njemu štiti od nadimanja stomaka i nelagodnosti u gastrointestinalnoj zoni.

Eksperimenti su još pokazali da ako stavite malo ljute aleve paprike u nozdrve, problemi sa zapušenim nosem će se rešiti.

Malo ljudi može da se hrani bez soli, ali ako so zamene sa druge tri veoma korisna začina, postaće mnogo zdraviji prema istraživanjima.

Biljke i začini su dokazani zaštitnici ljudskog zdravlja.

Naučni eksperimenti poslednjih decenija su, međutim kategorični, da se tri začina razlikuju od drugih sa svojim lekovitim svojstvima.

Oni se preporučju kao obavezan deo režima ishrane svakog od nas.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji