Najbolji šejkovi za smanjenje kilograma

Šejkovi

Želite li da smršate brzo? Onda pijte zdrave šejkove, koji mogu da utole glad. Eto i recepata za najbolje od njih, koji pomažu u brzom skidanju kilograma.

Umesto doručka - energetska šejk bomba

U blender stavite pola avokada, dve čaše spanaća, deset grama indijskog orn aha, jednu kašičicu čia ili lanenih semenki i 250 mililitara kokosovog ili pirinčanog mleka.

Avokado

Ovaj kremasti šejk je pun biljnih proteina iz orašastih plodova i avokada. Dodatni bonus je što će vas laneno seme ili čia držati sitim i osiguraće organizmu korisne omega masnoće. Magnezijum koji se nalazi u ovom šejku daće vam svojevrsnu energiju na početku dana, koja će vam obezbediti svežinu i bolju koncentraciju.

Pre jela - uživanje u borovnicama

Stvite u blender čašu borovnica ili malina, čašu lisnatog povrća po vašem izboru, kašiku očišćenih suncokretovih semenki ili semenki od bundeve, 10 grama badema, prstohvat kurkume, 200 ml pirinčanog mleka.

Ovaj savršeno ukusan šejk, štitiće vam imuni sistem, poboljšaće vam pamćenje i odmah će početi da topi masnoće. Između ostalih, prednosti su mu i moćni antioksidansni efekat, regulirajuće dejstvo na šećer u krvi i visok sadržaj cinka koji je lekovit za kožu.

Slatko uživanje za ručak

Šejkovi od kupusa

Stavite u blender čašu isečenog kelja (kovržavi kupus), pola banane, pola avokada, 4 smokve, 250 ml kokosovog mleka.

Ovaj šejk je zaista prepun vlaknima koji će pojačati funkciju sistema za varenje i probavu. Smanjiće vam apetit i nateraće vas da se osećate siti tokom celog dana.

Popodnevna užina - energija pre večere

Stavite u blender čašu kupina, čašu borovnica, kašičicu lanenog semena, kašičicu cimeta, 3 urme, 2 kašike kiselog mleka, 200 ml pirinčanog mleka.

Cimet u šejku će vam smanjiti apetit. Drugi sastojci će vam pojačati imunitet i dati vam energiju. Laneno seme i kiselo mleko dostaviće organizmu korisne proteine.

Kruške

Za večeru - zeleno pročišćenje

Stavite u blender krušku, jabuku, kivi, dve čaše spanaća ili zelene salate, 250 ml filtrirane vode.

Voće u ovom šejku će vam smiriti funkciju organa za varenje. Pektin i vlakna u kruški i jabuci neće vas ostaviti gladnim. Gusti šejk će smiriti creva i podstaknuće probavnu funkciju.

Svaki šejk, sam za sebe, može da se pije odvojeno u iz abrano doba dana. Ako rešite od svih da napravite režim ishrane ne treba da traje duže od deset dana, pre nego što napravite pauzu. Nakon novih sedam dana, možete da nastavite ponovo s ovom šejk dijetom.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji