Bonapeti.rs»Članci»Kulinarski Saveti»Kulinarski saveti jedne italijanske babe

Kulinarski saveti jedne italijanske babe

Monika IvanovaMonika Ivanova
Šef kuhinje
1433
2 od 3 Fotografije

2. Zamrznite kore od parmezana za supu


Nakon što istružete Parmezan do te mere da vam u ruci ostane samo jedan tanak tvrd list ili imate malo parče, koje vam je ostalo kao višak, ne pitajte se šta da radite s njim.

Stavite ga u zamrzivač i stavite ga u lonac kad pravite supu. Nema ništa lepše od tople supe s aromom parmezana.

Kao i mnogo poznatih kuhinjskih majstora, italijanska kuvarica Laura Vitale je videla po prvi put i naučila izuzetno korisne kuhinjske trikove od svoje babe.

Ona je odrasla kraj nje i njenih gozbi, a danas ima više od 2 miliona pratilaca za svoje kuvanje.

Danas ona deli s nama tri male tajne, koje je nasledila od babe i koje su joj pomogle tokom njene kulinarske karijere.

Pogledajte galeriju gore i poslužite se ovim besplatnim babinim savetima i nećete zažaliti.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji