Bonapeti.rs»Članci»Ishrana kod problema»Top 3 najefikasnijih supa za mršavljenje

Top 3 najefikasnijih supa za mršavljenje

Kristina ChernikovaKristina Chernikova
Glavni urednik
317822
3 od 3 Fotografije

Bonska supa


Ovo je jedno od dokazanih jela prilikom skidanja kilograma. Ako uzimate ovu supu tri dana, možete da skinete do tri kilograma, a celu nedelju - čak 9. Možete da jedete magično jelo koliko želite, al da ne uzimate hleb i druga testa s njim. Ukoliko dok jedete supu osetite oštru glad, podkrepite se parčetom nemasnog mesa ili nemasnog sira, ali ne preterujte, da ne sprečite efekat.

Neophodni sastojci: 3 paprike, pola glavice kupusa, 2 paradajza, 5 glavica luka, 1 struk celera, biber po ukusu, limunov sok po ukusu, so po ukusu.

Način pripreme: Očistite povrće i usitnite ga. Stavite ga u šerpu i prekrijte vodom. Kuvajte ga na srednjoj temperaturi dvadesetak minuta ili dok potpuno ne omekne. Na kraju ga začinite nabrojanim začinima.

Dijetetalne supe su vredan saveznik u borbi protiv viška kilograma iz mnogo razloga. Za razliku od uobičajene niskokalorične hrane one su ukusne, raznovrsne i zasićujuće. Osim toga izvor su korisnih vitamina i minerala.

Mršavljanje s njima postaje prijatnije i lakše, a organizam neće biti podrvgnut oštrim i stresnim promenama. Unos ove vrste hrane vodi do sigurnog smanjenja težine, a efekat se vidi već nakon nekoliko dana.

Ako ste među ljudima koji žele da smanje kilograme, a da se ne podvrgnu strogoj dijeti, pogledate u galeriji gore nekoliko ideja za primamljive niskokalorične supe. Zameniti uobičajeni ručak i večeru s njima i videćete razliku.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji