Bonapeti.rs»Članci»Zanimljivo»Pogledajte hranu na koju svaki znak zodijaka treba da pazi

Pogledajte hranu na koju svaki znak zodijaka treba da pazi

Kristina ChernikovaKristina Chernikova
Glavni urednik
317822
2 od 12 Fotografije

Bik


Na žalost bikovi bi trebalo da se odreknu jednog od najvećih iskušenja - prženih krompira.

Prema astrolozima, horoskopski znak kome pripadamo određuje ne samo naš karakter, već i kakav treba da bude naš jelovnik. Tako naprimer Ovnovi treba da jedu više jagnjetine i sezonskog voća.

Poželjno je da Bik konzumira teleće meso, paradajz i crveno voće. U meniju Blizanca je dobro da prisustvuje orašasto voće, kajsije, brokoli i karfiol. Za Rakove je važno da jedu grožđe, kupus i morske specijalitete. Lav nek pribegne mesu divljači i zelenom lisnatom povrću.

Devica ipak po mogućnosti da konzumira više orašastog voća, leblebija, pasulja, kajsija. Smatra se da Vage treba da uključe u meni najviće voća i povrća. Škorpije neka jedu više dinja, tikvica, ribu. Za Strelce bi bilo korisno ako jedu urme, kiseo kupus, pečeni kesten.

Za Jarčeve je sezonsko voće i povrće takođe najkorisnija varijanta. Vodolijama je dobro da pribegnu morskoj hrani i cvekli, a Ribe - orasima, morskim specijalitetima, zelenom voću i povrću.

Inače istovremeno postoji i hrana koju bi bilo dobro da različiti zodijački znaci ograniče. Vidite koja je ta hrana u galeriji gore.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji