Uz ovu magičnu biljnu smesu recite STOP bolovima u kostima i zglobovima

1 od 7 Fotografije
Koleno

Kako starimo, na telu se vremenom pojavljuju prvi znakovi starenja. Jedan od prvih simptoma ovog proces jesu bolovi u zglobovima i kostima. Ovakvi bolovi obično pogađaju kolena - jedan od najvažnijih delova lokomotornog sistema.

Kolena nose veći deo telesne težine i odgovorna su za razna kretanja. Zbog toga što su veoma važna, ona su najviše podložna povređivanju. Gubi im se savitljivost, a bez nje se smanjuje sposobnost da vršimo i najjednostavije poslove.

Zato delimo sa vama jedan u potpunosti prirodan recept, koji će smanjiti bolove i poboljšati strukturu vaših kostiju i zglobova. Ovo čudo prirode će ublažiti bolove i omogućiće da se slobodno krećete.

Recept za bolove u zglobovima i kostima

- 2 kašike kajenske aleve paprike

- 1 šolja jabukovog sirćeta

- 0.5 šolja maslinovog ulja /toplo/

- 15 cm korena đumbira

U toplo maslinovo ulje dodajte narendan đumbir, kajensku alevu papriku (najpopularniji čili) i jabukovo sirće, pa sve dobro promešajte dok ne dobijete smesu kao za namaz.

Nanesite smesu na bolna mesta 2 puta dnevno i ostavite da deluje 20 inuta.

Kajenska aleva paprika je bogata kapsaicinom, veoma moćnim jedinjenjem koje ublažava bol. Takođe ima i veoma moćno analgetsko dejstvo, pa zagreva obolelo mesto i ublažava osećaj nelagodnosti i bol.

Nakon stalnog nanošenja ćete primetiti znatno poboljšanje stanja tetiva, a bolovi će postepeno nestati.

Pogledaj više

Rejting

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji