Namirnice koje nas polako ubijaju, a mi ih i dalje jedemo!

1 od 10 Fotografije

1. Margarin


On se dosta koristi za pravljenje peciva i sendviča. Ispitivanja su dokazala da je margarin veoma štetan, budući da prouzrokuje srčane probleme, probleme sa nervima, kao i insulinsku rezistentnost. Povećava i opasnost od razvoja kancerogenih oboljenja.

Danas je lakše nego ikada da probamo namirnice koje dosada nismo ni znali da postoje. U prodavnicama se mogu naći najrazličitije ukusne namrnice, koje mame svojim izgledom.

Na svakom uglu se mogu naći kiosci gde se mogu kupiti girosi, burgeri, pice, sendviči, krofne. I bez ikakve sumnje da je brza hrana i više nego udobna, jer je ukusna i ne traži nikakve napore sa naše strane.

Ali već nimalo nije tajna, da tzv. brza hrana ima i svoje tamne strane, jer vodi do gojaznosti, problema sa varenjem i drugih zdravstvenih problema.

U suštini veliki broj namirnica koji se može kupiti je štetan i polako ubija ljudski rod. Konzumiranje ovakvih namirnica se dovodi u vezu sa veliki brojem oboljenja, a neretko mogu dovesti i do prevremene smrti.

Zato je potrebno da budemo obavešteni koje su to namirnice i da ih izbegavamo, koliko god da smo navikli da se one stalno nalaze na našoj trpezi.

Pogledaj više

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji