Bonapeti.rs»Članci»Zanimljivo»Pogledajte kompletnu promenu devojke koja je skinula 50 kilograma

Pogledajte kompletnu promenu devojke koja je skinula 50 kilograma

Antonia R.Antonia R.
Džedaj
6911
Esbejdi Barera 1
Fotografija: boredpanda
Esbejdi Barera 5

Za samo 2 godine je Esbejdi Barera u potpunosti transformisala svoj izgled od devojke koja ima 101 kilogram do lepotice od 65 kilograma, koja mami poglede suprotnog pola gde god da se pojavi.

Za samo nekoliko sedmica je Esbejdi postala prava inspiracija i motivacija hiljadama žena koje vode borbu sa suvišnim kilogramima. Ona je na Instragramu podelila ceo proces svoje transformacije i na taj načn dokazala da ništa nije nemoguće.

Ona je smršala 50 kilograma a da se pritom nije podvrgnula nijednoj operaciji želuca, ali tokom 2 godine je teretana postala njena druga kuća.

Ova devetnaestogodišnjakinja je svakog dana trenirala i u potpunosti je odustala od slatkiša. Kaže da nije poštovala striktna ograničenja, osim što je u potpunosti prestala d akonzumira slatkiše i proizvode sa šećerom.

Nakon 2 godine napornih treninga, Esbejdi je uspela da smrša 50 kilograma.

Nikada nisam bila srećnija. Kada sam bila deblja i kada je trebalo da obučem nešto kraće, stalno sam se brinula. Stidela sam se svog stomaka, bedara i zadnjice, ali sada sa samopouzdanjem pokazujem svoje telo - deli sa nama ova mlada devojka.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji