Bonapeti.rs»Članci»Zanimljivo»Lista: Pića koja vode do najtežeg mamurluka

Lista: Pića koja vode do najtežeg mamurluka

Plamena M.Plamena M.
Džedaj
2461
2 od 9 Fotografije

8. Belo vino


Flaša dobrog belog vina nikada nije ubila nekog, već naprotiv. Belo vino je veoma korisno. Niskokvalitetna vina i ona nepoznatog porekla će vas naterati da zaboravite na svoje vrline i romantične osobine, koje drugi cene kod vas.

Mamurluk je poznat kao boljka ljubitelja alkoholnih pića. Preterivanje u konzumaciji uvek vodi do ovakvih problema. Međutim, konzumacija pojedinih pića ima nešto teže posledice.

Lista koju smo vam sastavili uključuje alkoholna pića koja su gradirana prema tome koliko su ozbiljne posledice nakon konzumacije i koliki mamurluk izazivaju. Spisak počinjemo sa onim pićima koja su najmanje opasna, a završavamo ga pićima koja sa sobom nose najgore posledice, uključujući vrtoglavicu, povraćanje i mučnine.

Koliko god zvučalo čudno, na jednom od poslednjih mesta, tačnije na 10. mestu je votka. Ona spada u najčistija pića. Ne sadrži nikakve veštačke boje, kao ni toksične materije. Sledećeg jutra će vam pogled biti ist baš kao i sama votka. Ako je pijete pravilno, postoji velika mogućnost da izbegnete mamurluk. Ako pijete nekvalitetu votku, posledice su toliko ozbiljne, da postoji čak i mogućnost da se i ne probudite.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji