Čajevi za probleme sa želucem

1 od 4 Fotografije

1. Žuti kantarion


Ova biljka se može koristiti kod čira na želucu, ali takođe i kod gastritisa. Čaj od ove biljke pomaže da se želudac umiri, kada imate gasove, mučnine, ako vam je poremećeno varenje i ako imate dijareju. Preporučujemo vam da čaj od žutog kantariona pijete na prazan stomak. Žuti kantarion pomaže želucu i ako se on pomeša sa maslinovim uljem i tako odstoji 3 sedmice na toplom mestu. Kada određeni period prođe, smesu treba procediti. Preporučujemo vam da konzumirate po 1 kašiku pre obroka.

Grčevi i bolovi u želucu nisu nimalo prijatni. Kod ovakvih problema je važno znati da oni bivaju češći i pojačavaju se kada se menjaju godišnja doba. U ovom članku vam otkrivamo kojim se to biljkama možete poslužiti kada imate problema sa želucem.

Nije potrebno da iritirate želudac još više i da uzimate lekove. Majka priroda nam je dala lek za svaku boljku. Ako vam je stomak naduven, ako osećate težinu i ako osećate bol nakon svakog obroka - onda će ovaj članak biti od velike koristi za vas.

U poslednje vreme je primetna sve češća pojava bolova u želucu kod mladih ljudi - ne samo kod starijih. Međutim, stariji, za razliku od mlađih, sve više se oslanjaju na prirodu i to im ide od ruke.

Evo nekoliko korisnih biljaka za vaš želudac.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji