Ako želiš da smršaš, nemoj ovo da stavljaš u salatu

1 od 7 Fotografije

1. Kukuruz


Jedan od najlakših načina da smanjite unos kalorija i ugljenih hidrata je prestanak dodavanja kukuruza svuda.

Tokom leta, salate su hrana koja se najviše koristi. One se pripremaju jednostavno, nije im potrebna ozbiljna termička obrada, a i lagane su.

Osim toga smatra se da su dijetične, što ih čini dobrim izborom za mnoge ljude koji žele da žive zdravo ili da smršaju.

Treba da se ima u vidu da nije svaka salata dijetična. Ako stavite u tanjir paradajz, rukolu, ajzberg i druge zeleniše sigurno će vam salata biti niskokalorična i korisna.

Ali ako dodate neki drugi sastojak, rizikujete da pretvorite svoj specijalitet u kaloričnu bombu.

U našoj galeriji ćete videti koje sastojke ne treba nikad da dodajete u salatu. Izbegavajte ih ako zaista želite da se hranite zdravo, a ne samo da se folirate.

Pogledaj više

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji