Bonapeti.rs»Članci»Dijete»Skinite 18 kilograma za dve nedelje uz ovu dijetu!

Skinite 18 kilograma za dve nedelje uz ovu dijetu!

Paolina SyarovaPaolina Syarova
Početnik
1501
2 od 4 Fotografije

Ručak


Za ručak skuvajte dva jaja, napravite salatu od zelene salate, paradajza, brokolija, malo luka i nekoliko šargarepa;

Nova dijeta, čiji meni sadrži osnovno banane, obećava da ćete za dve nedelje skinuti željene kilograme. Režim ishrane je izmislila farmaceut Sumiko i njen suprug Hitoši, koji je takođe medicinski obrazovan. Uz ovu dijetu, dama je uspela da skine celih 18 kilograma. Osnovno pravilo dijete je da jedete banane za doručak, a tokom dana obavezno morate piti toplu vodu.

Samo nakon dve nedelje ćete postići vidljive rezultate. Doručak se osnovno sastoji od banana - ako Vam nije dovoljna jedna, pojedite koliko Vam je potrebno da se zasitite. Predviđeno je da se ova vrsta voća zameni nekom drugom, u slučaju da postoji razlog zbog koga ne možete jesti banane. Ako nakon pojedenog voća i dalje osećate glad, sačekajte 15 minuta.

U slučaju da Vas nije prošla želja za hranom, pojedite hranu koja Vam se je jela, ali u malim količinama. Ručak i večera su normalni - jedini uslov je da ne jedete nakon 18 časova. Pravila ove dijete uključuju izbegavanje pržene hrane, i paziti da ne dođe do prejedanja. Osim ovoga, ovaj režim ishrane ne isključuje nijednu namirnicu - ako Vam se jede nešto, možete ga priuštiti sebi, ali u razumnim količinama.

Tokom dana morate piti mlaku vodu u malim gutljajima - pijte vodu pre i posle jela. Nakon 15 časova, ukoliko Vam se jede slatko, možete sebi priuštiti neki desert. Možete pojesti parče čokolade ili jedan do dva komada keksa. Naravno, najbolje bi bilo ako zamenite slične slatkiše voćem.

Predlažemo Vam jedan ugledni dnevni meni, koji možete videti na slikama gore.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji