Efekat Vau! Skinite do 7 kg za 2 nedelje pomoću dijete sa taratorom

Dijeta sa taratorom

Dijeta sa taratorom, kako i pretpostavljate, se sastoji od obilnog unosa ove hladne letnje supe. Ona ima sposobnost da zasiti i osvežava, i vrlo lako se prati. Osim što ćete skinuti neki višak kilograma, uz njenu pomoć ćete normalizovati pokretljivost creva.

Zbog belog luka, koga ima u taratoru, ojačaćete imunitet i poboljšati stanje kože i kose. Mirođija, pak, koja je izvor vitamina C, vitamina B1, vitamina B2, vitamina E, kalcijuma, fosfora i mnogih drugih korisnih sastojaka, će Vam biti od koristi kod stomačnih problema, nesanice, nervoze, anemije, menstrualnih bolova i dr.

Dijeta sa taratorom traje dve nedelje. Nakon toga, postepeno treba preći na stari način ishrane, ali pazite da ne unosite odjednom mnogo različitih vrsta hrane.

Počnite sa lakšim proizvodima biljnog porekla, a svakog sledećeg dana uključite nešto novo u ishranu. Ukoliko se držite ovog režima, skinućete do 7 kilograma, a efekat neće biti samo trenutan. A evo i same dijete:

Doručak: 9.00 - dva kuvana jaja ili činija muslija sa voćem;

Ručak: 12.00 - tarator, količina po izboru;

Užina: 15.00 - tarator, količina po izboru;

Večera: 18.00 - tarator, količina po izboru.

Dijeta

Dok traje dijeta je poželjno da ne stavljate puno soli u tarator. U pripremi ne bi trebalo koristiti suncokretovo ili maslinovo ulje ili bilo koju drugu vrstu masnoće. Dok se pridržavate ovog režima, možete piti kafu, ali je bolje ne konzumirati alkoholna pića, kao i voćne sokove koji sadrže šećer.

Da bi dijeta imala veći efekat, nemojte jesti hleb uz tarator. Ukoliko pak osećate jaku potrebu za njim, možete pojesti jednu krišku integralnog hleba po obroku.

Pogledaj više

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji