bonapeti.rs»Članci»Dijete»Uz pomoć dijete sa bananom izgubićete 9 kilograma za 9 dana

Uz pomoć dijete sa bananom izgubićete 9 kilograma za 9 dana

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
1k2876
Uz pomoć dijete sa bananom izgubićete 9 kilograma za 9 dana

Ako želite da smršate 9 kilograma za 9 dana, probajte to sa dijetom sa bananom. Iako je banane spadaju u kalorično voće, one su odlični saveznici u borbi sa suvišnim kilogramima.

Ova dijeta se ne preporučuje osobama koje se drže ili su držali neke stroge dijete. Možemo vam garantovati da ćete se tokom dijete lepo osećati, jer će vas pratiti osećaj lakoće i želje za kretanjem.

Tokom prva 2 dana, iako je dijeta sa bananom, može se konzumirati voće i povrće po želji, ali količina ne bi trebalo da bude više od 2 kilograma.

Možete piti vodu i čaj bez šećera. Sledećih 5 dana se jedu banane, koje se seku na komadiće i konzumiraju se na svakih 20 minuta.

Uz pomoć dijete sa bananom izgubićete 9 kilograma za 9 dana

To će pomoći da se glad podnese mnogo lakše, pa se praktično i ne oseća da se niste hranili obilno. Banane daju osećaj sitosti, a i veoma su ukusne.

Stalno pijte vodu, to će takođe pomoći da se osećaj gladi smanji i manje javlja. Tokom poslednja 2 dana dijete jedite ono što ste tokom prva 2 dana.

Međutim, i tokom poslednja 2 dana dijete postoje ograničenja - ne bi trebalo konzumirati više od 2 kilograma voća i povrća dnevno. Mogu se uključiti sokovi od povrća bez dodavanja šećera.

Važno pravilo kod ove dijete jeste da se ne prejedeta pre nego što je započenete, kao i kada završite sa njom. Ako do dana kada hoćete da imate perfektan izgled ima dve sedmice, onda je preporučljivo da promenite i način života u potpunosti, makar to bilo i nakratko.

To će vam pomoći da smršate brzo, a ujedno će to biti i trajno. Ako želite da zadržite postignute rezultate, onda držite ovu dijetu 2 puta godišnje. Ako ovu dijetu kombinujete i sa vežbanjem, rezultat je perfektna figura.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji