Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Podignite hemoglobin na prirodan načinPodignite hemoglobin na prirodan način
19. jul
Ako ste često prehlađeni, opada vam kosa, skoro uvek hladne udove, dobro je da proverite nivo hemoglobina. U hemoglobinu ima gvožđa, koje pomaže u prenosu kiseonika od pluća do svih delova tela. Naravno, razlozi...
Izlečite štitnu žlezdu na prirodan način! Evo kakoIzlečite štitnu žlezdu na prirodan način! Evo kako
15. nov.
Nemojte prati vrat, ostavite sok da deluje celu noć - to je jednostavan način za prirodnu stimulaciju štitne žlezde. Negativne emocije se gomilaju i čuvaju u telu, zbog čega štitna žlezda počinje da boluje....
Namirnice za poboljšanje peristaltikeNamirnice za poboljšanje peristaltike
30. jun
Evokoje su namirnica za poboljšanje peristaltike: Banane Banane su bogate vlaknima i vitaminima. Imaju prebiotički efekat na naše zdravlje i pomažu nam da redovno idemo u toalet....
Namirnice koje na prirodan način kontrolišu šećer u krviNamirnice koje na prirodan način kontrolišu šećer u krvi
15. mart
U galeriji iznad pogledajte koje su to namirnice koje će vam pomoći da kontrolišete nivo šećera u krvi i to na prirodan način. page1....
Kako da na prirodan način obezbedite magnezijum svom organizmu?Kako da na prirodan način obezbedite magnezijum svom organizmu?
26. jun
Najbolji prirodni način za dobijanje magnezijuma je kroz hranu. Odlični dijetetski izvori magnezijuma su kakao i čokolada, orašasti plodovi (lešnici, orasi, kikiriki, bademi)....
Jagnjetina na marokanski način na kuskusuJagnjetina na marokanski način na kuskusu
11. sep.
Jagnjetinu isecite na zalogaje i začinite solju. Ugrejte maslinovo ulje i 1 supenu kašiku maslaca u tiganju na umerenoj temperaturi. Propržite jagnjetinu i mešajte periodično oko 15 minuta....
Ćuftice na baštenski način u rerniĆuftice na baštenski način u rerni
21. jul
Zapecite jelo u rerni, zagrejanoj na 200 stepeni, oko 40-50 minuta dok ne bude gotovo. Ćuftice na baštenski način servirajte tople, posute sitno isečenim svežim peršunom....
Pile na baštovanski način u đuvečariPile na baštovanski način u đuvečari
21. jun
Pile isecite na veće komade, pa ih uvaljajte u smesu koju ste napravili od brašna, soli, aleve paprike i 200 ml vode. Meso poređajte u đuvečaru....
Sir na šopski način u sačuSir na šopski način u saču
14. april
Operite i isecite paradajz na kolutove. Rasporedite kolutove paradajza na sač. Na paradajz rasporedite sir i poprskajte preostalim maslacem. Dodajte paprike, isečene na krugove. Stavite sač u rernu....
Jagnjetina na seoski način u đuvečariJagnjetina na seoski način u đuvečari
07. januar
Meso isečemo na parčiće. Krompir oljuštimo i isečemo na kocke. Praziluk i luk očistimo i njih isečemo na sitno. Uzimamo đuvečaru, sipamo ulje i posipamo prazilukom i lukom....
Sir na šopski način u plehuSir na šopski način u plehu
10. avgust
Stavite ga sa strane i stavite sir, isečen na debele pločice. Čim se zapeče sa jedne strane, okrenite ga i zapecite sa druge. Prebacite sve u pleh. Dodajte paradajz, so i malo promešajte....
Jaja na panađurski način u mikrotalasnojJaja na panađurski način u mikrotalasnoj
10. avgust
Uključite na 3 minuta mikrotalasnu i imate gotovo jaje. U odgovarajući tanjir sipašjte kiselo mleko, izmrvite sir i iseckajte beli luk. Odozgo stavite jaja....
Špagete na kineski način u rerniŠpagete na kineski način u rerni
20. dec.
Stavite foliju na tepsiju i pecite špagete na kineski način u rerni na otprilike 220°C otprilike 20 minuta....
Špageti na kineski način s piletinomŠpageti na kineski način s piletinom
20. maj
Promešajte špagete na kinseki način s piletinom i servirajte sa sitno iseckanim peršunom....
Paradajz čorba na indiijski način sa ćufticama na bugarski načinParadajz čorba na indiijski način sa ćufticama na bugarski način
26. april
Ostavite da se skuva, dodajte oko 500 ml vode i ostavite na vatri da se krčka. 3. U posebnoj šerpi rastopite maslac. U njega sipajte 1 supenu kašiku brašna i propržite....
Plava riba na grčki način na roštiljuPlava riba na grčki način na roštilju
02. jun
Plavu ribu na grčki način na roštilju servirajte bez ičega ili sa garnirungom po izboru....
Svinjetina na seoski način u Instant PotuSvinjetina na seoski način u Instant Potu
20. sep.
Svinjetinu na seoski način u Instant Potu možemo da serviramo sa garnirungom od krompira....
Svinjetina na baštenski način u krok potuSvinjetina na baštenski način u krok potu
31. dec.
Svinjetina na baštenski način u krok potu je mnogo ukusna....
Adobo na filipinski način u Instant PotuAdobo na filipinski način u Instant Potu
10. januar
Servirala sam Adobo na filipinski način - pirinač, a na njega bataka i zalila sam ostatkom od sosa....
Ukusni krompir na seoski način u rerniUkusni krompir na seoski način u rerni
23. maj
Zagrejte rernu na 200 stepeni i stavite da se peku 40 minuta dok ne bude gotovo. Servirajte krompir na seoski način sa mlečnim sosom od belog luka ili kao garnirung pečenom mesu. Prijatno!...
Sir na šopski način u aluminijumskim kalupimaSir na šopski način u aluminijumskim kalupima
09. januar
Sir potopimo u vodu na oko 20 minuta da se skine so. Nakon toga sečemo na četiri jednaka dela. Crvene pečene paprike sečemo na trakice, a paradajz na krugove, a nakon toga na pola....
Mladi krompir na seoski način u rerniMladi krompir na seoski način u rerni
22. jul
Poređaju se na papir za pečenje. Rerna je zagrejana na 180 stepeni, pečemo krompiriće dok ne budu zlatasti. Izvade se u tanjir. Brzo i ukusno za meze ili garnirung!...
Teletina na lovački način u Instant PotuTeletina na lovački način u Instant Potu
02. dec.
Servirala sam tako što sam na dno stavila povrće, posle meso i zalila sam ih sosom. Neka vam je ukusno sa ovom teletinom na lovački način u Instant Potu....
Zdrave tikvice na grčki način u rerniZdrave tikvice na grčki način u rerni
13. jul
Isecite tikvice na pola, pri čemu svaku polovinu isečete po dužini na štapiće. Stavljate ih u duboku posudu, sipate malo ulja, beli luk u prahi, so, biber, alevu papriku i dobro ih zamesite....
Ćufte na italijanski način na podlozi od špagetaĆufte na italijanski način na podlozi od špageta
05. avgust
Zagrejati maslinovo ulje na teflonskom tiganju, pa pržiti ćufte na umerenoj vatri, oko 5 minuta. Zatvoriti tiganj, da bi se sačuvao njihov oblik. Ćufte pažljivo prebaciti u tanjir....