Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Rolat od svinjskih šnicliNakon što je gotov rolat od svinjskih šnicli, sečemo na parčiće i serviramo dok je toplo....
23. maj
Otkrijte koja je najveća greška pri pripremi šnicli na roštiljuMeđutim, najveća greška je ta što se šnicle, čim stignu, odmah seku. To dosta utiče na ukus jela. Najispravnije je da meso odstoji 5 do 10 minuta u zatvorenoj posudi....
19. april
Saveti kod pripremanja jarebicaKao što i sami vidite, pripremanje jarebice nije toliko komplikovano, ukoliko znate kako pravilno da pripremite pticu....
21. nov.
Najveće greške tokom kupovineTo sve sve lako može promeniti kada počnemo da kupujemo svesno i kada prestanemo da pravimo ovih 7 greški, koje ćete moći da vidite u galeriji iznad....
01. april
Greške kod pečenja mesaOvo je jedna od najčešćih grešaka prilikom pečenja mesa - podešavanje kratkog vremena kuvanja, ali i visoke temperature....
22. okt.
Najčešće greške kod pravljenja omletaHajde da vidimo koje su česte greške kod spremanja omleta!
1. Jaja treba da budu lepo umućena - često žurimo i zbog toga omlet ne izgleda tako kako mi želimo....
08. feb.
Čorba od svinjskih škembića i svinjskih ušijuPo želji prilikom serviranja čorbe od svinjskih škembića i svinjskih ušiju možete da poslužite mešavinu ljute papričice, belog luka i sirćeta....
28. januar
Brauni sa pet sastojakaIstopite čokoladu u mikrotalasnoj.
Umutite jaja mikserom dok ne postanu vazdušasta.
Sipajte med i čokoladu u umućena jaja i mnogo dobro promešajte.
Dodajte brašno i so i mešajte ponovo, dok se sve dobro ne iskombinuje...
13. jun
Torta za pet minutaU kalup, sa dnom koje se skida, krupnije izmrvite keks i isecite ananas. Promešaje drvenom kašikom da se ravnomerno rasporedi.
U šerpi napravite skrob prema uputstvu na pakovanju. Pre nego što isključite, dodajte belu...
06. feb.
Šnicle u ZoniUmesim mleveno meso sa začinima i oblikujem 2 šnicle.
Umačem svaku u brašno, jaje, prezle i ponovo jaje.
Premazujem masnoćom i pečem u Air Fryer-u....
24. avgust
Šnicle iz LiježaServiramo ih tako što na svaku šniclu stavljamo po jedan krug limuna i uvijeni rolat filea inćune.
Kad prilog serviramo prženi krompir....
18. januar
Šnicle u rerniPoređajte šnicle u nauljanu posudu za pečenje. Stavite ih da se peku 30 minuta u umerenoj rerni.
Servirajte šnicle iz rerne sa salatom po izboru....
29. maj
Šnicle s prazilukomPažljivo se jedna po jedna šnicla pospe začinima i poređaju se jedna na drugu, da upiju više, pre nego što se izdinstaju.
Dok šnicle stoje u začinima, uzmite praziluk i isecite ga na sitno....
04. januar
Šnicle u loncuŠnicle obraditi čekiće, posuti ih začinima i dodati sitno naseckan praziluk.
Ostaviti ih u marinadi da prenoće....
19. maj
Tajna sočnih šnicli iz rerneGodinama sam pokušavala da mi šnicle budu istovremeno sočne i dobro pečene....
08. feb.
Jednostavan keks za pet minutaStavite keks u multipraktik i izmrvite ga na sitno.
Prebacite ga u veliku posudu. Stavite kondenzovano mleko u njih. Promešajte drvenom kašikom.
Oformite male loptice. Uvaljajte svaku loptu u kokosovo brašno.
Poređajte...
28. jun
Jednostavna torta sa pet sastojakaKrem se priprema prema uputstvu na pakovanju sa svežim mlekom i šećerom.
Ja sam koristila Ajriš krem Dolče Prima, veoma prijatan krem sa ukusom Bejlisa. Količina mleka i šećera su u skladu s kremom koji ćete koristiti....
22. dec.
Hleb sa pet vrsta brašnaNakon što se ohladi, isecite hleb sa pet vrsta brašna na kriške i jedite....
14. sep.
Posna pogača za pet minutaPeći najpre u zagrejajnoj rerni od 250 stepeni nekih pet minuta, pa smanjiti na 180.
Posna pogača je meka i narednog dana, dobra za dane posta ali i mimo njih.
Prijatno uz posnu pogaču za pet minuta!...
19. avgust
Svinjske šnicle u saftuSvinjske šnicle u saftu skloniti sa vatre i poslužiti vruće uz prilog po želji....
05. feb.
Svinjske šnicle u rerniNakon toga skidamo aluminijumsku foliju, pažljivo okrećemo svinjske šnicle i vraćamo ih u rernu.
Pečemo još 10-12 minuta.
Posolimo gotove svinjske šnicle i serviramo ih tople sa omiljenim garnirungom za šnicle....
16. jul
Svinjske šnicle u tiganjuSokom od belog luka premažite svaku šniclu, a zatim sa obe strane posipajte so i biber.
Neka tako odstoje na sobnoj temperaturi oko 20 minuta....
02. jul
Jagnjeće šnicle u rerniIsečemo meso na šnicle.
Pomešamo sve začine i mariniramo šnicle.
Ostavljamo oko sat da odstoje, uvijene u foliju.
Pečemo u zagrejanoj rerni, pokrivene folijom....
25. april
Pileće šnicle u đuvečariDno đuvečare se maže uljem, stavlja se jedan red šnicli, odozgo red pečuraka (prethodno očišćenih i isečenih na kriške), red topljenog sira.
Nakon toga opet šnicle, pečurke i topljeni sir....
31. maj