Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Tajna ukusnog prženog šaranaMeđtuim, ukoliko se prženi šaran spremi na pravilan način, to će dovesti do zaista "ukusnog" rezultata.
Kako da napravimo savršenog ukusnog šarana?...
24. feb.
Ukusne tajne pirinčaAko je kulinarstvo vaš novi hobi, ond asmo sigurni da ste nailazili na poteškoće prilikom pripremanja pirinča. Evo nekoliko ukusnih tajni pirinča:
1. Tajna: Kako da napravimo pirinač koji se ne lepi?...
23. sep.
Tajna ukusnog šaranaSavetujemo vam da se ne ograničavate samo na luk, pirinač i začine tokom njegove pripreme.
U tradicionalni pirinač sa pečurkama dodajte i orahe - oni su neverovatno ukusni u ovoj kombinaciji....
23. okt.
Tajna ukusnog kapućinaKapućino, na italijanskom Cappuccino, predstavlja italijanski topli napitak spremljen od kafe i mleka. 8. novembra se u Sjedinjenim Američkim Državama obeležava Dan kapućina, što je povod da malo razgovaramo o tome kako...
29. januar
Tajna ukusnog kadaifaOvaj desert se dobija kada prođe određenu termičku obradu i onda se iskombinuje sa ukusnim kremom, sirupom, orasima i drugim kulinarskim iskušenjima. On može biti i deo slanih jela....
23. mart
Tajna ukusnog sočivaAli kako se pravi ukusno sočivo? Evo tajne ukusnog sočiva!
Da biste pripremili ukusno sočivo, prvo ga dobro očistite i operite. Lepo je da operete hladnom vodom i da osravite do pola sata-sat vremena u vodi....
26. sep.
Tajna ukusnog frikaseaKada se sos dovoljno zgusne, dodajte mu piletinu i uživajte sa svojim najmilijima u izuzetno ukusnom i uspešno pripremljenom frikaseu.
U ovom članku možete videti Tri načina da napravite frikase....
02. maj
Ukusne tajne piletine sa pirinčemAli koji je tajni recept piletine sa pirinčem?
Evo ukusnih tajni piletine sa pirinčem!
Više masnoće
Da bi bili ukusno i lepo, treba da stavite više masti. Katergorični su dobri kuvari....
14. nov.
Tajne ukusnog pilavaDanas ćemo vam otkriti nekoliko tajni, koje će vam pomoći da napravite idealni pilav.
1. Važno je da znate da glavna tajna pilava nije u namirnicama, već u načinu njegove pripreme....
26. maj
Tajne ukusnog rižotaU mnogim receptima se nakon prženja pirinča dodaje belo vino, pa tek onda se dodaje i bujon.
3....
03. april
Tajna ukusnih palačinkiZa prženje palačinki bi najbolje bilo da koristite specijalni tiganj, koji je i namenjen tome....
19. feb.
Tajna ukusnih mekikaPreporučuje se oblikovanje mekika za prženje i mokrim rukama. Ponekad mrvljeni sir može da se sadrži kao nadev u testu.
Evo tajne ukusnih mekika! Ona je u sodi bikarboni....
26. sep.
Tajna ukusnih škampaVećina ljubitelja morskih plodova daje prednost škampima, s obzirom na to da oni nisu samo pravi delikates, nego su i mnogo ukusni....
06. januar
Tajna ukusnog nadeva za paprikeNakon toga se dodaje beli luk, zatim pirinač, a nakon toga sve dobro promešajte i isključite ringlu. Dodajte kim i alevu papriku. Začinite solju i na kraju dodajte bosiljak i peršun. Dobro umešajte....
03. maj
Tajna ukusne ćurkeZamrznuta ćurka nikad ne može da bude toliko ukusna koliko sveža.
Ipak koliko je korisno, ćureće meso nije toliko rasprostranjeno....
25. mart
Tajna ukusne fokačePostoji bukvalno hiljadu recepata za spremanje ove vrste italijanskog hleba, ali pravi majstorluk u pripremi ukusne pogače je tumačenje tajne za pripremu perfektnog testa....
20. feb.
Tajne ukusnog mlevenog mesaDa, postoji tajna, ali ona se ne sastoji samo u odabiru odgovarajućih začina, nego i u pravilnim proporcijama....
08. dec.
Tajna ukusnih kiselih krastavčićaEto zašto ćemo vam sad otkriti neke tajne kako to da se desi:
- Izaberite veličinu kiselih krastavčića prema tome za šta i za kakav tip konzerviranja ćete da ih koristite....
30. mart
Tajna ukusnih jagnjećih iznutricaJagnjeće iznutrice budu veoma ukusne ako se spreme na pravilan način. Postoje neke specifičnosti kada je u pitanju njihovo čišćenje i spremanje....
04. mart
Tajna ukusne riblje čorbeČorba od ribe ili riblja čorba – kako god da kažete, svi odmah znaju da je reč o neverovatnom bujonu sa ukusom morskih plodova....
18. feb.
Tajna ukusne svinjske koleniceUkusna svinjska kolenica se služi sa graškom, dinstanim sa maslacem. Takođe, odlično se slaže sa crnim vinom....
07. feb.
Tajna ukusne bugarske musakeEvo koja je tajna ukusne musake:
Svi dobro znamo da bi jedna musaka bila lepa, treba joj odličan preliv. To je jedan od najtežih delova u receptu za musaku....
15. avgust
Tajna ukusnih kroketa od krompiraPosebno su ukusni sa pilećim mesom, krompirom, šargarepom, pečurkama, bulgurom i raznim povrćem....
14. maj
Ukusne tajne cvekleZato vam predlažemo da vam otkrijemo nekoliko ukusnih tajni cvekle:
Crvena cvekla sadrži antocianin. Ovo je materija zahvaljujući kojoj cvekla zapravo ima svoju karakterističnu crvenu boju....
01. dec.