Tajne savršenog testa
Tajne savršenog testa
, tehnologija pripreme savršenog testa nije toliko komplikovana, ali je veoma važna za njegovo postizanje. Evo šta je dobro znati i poštovati, ako ...
Tajna savršenog testa za picu
Tajna savršenog testa za picu
Testo za picu je savršeno, kada se pravi sa kvascem. Tada testo naraste i pica postaje mekana, a meso, povrće i ostali sastojci prosto potonu u ...
Tajne meke teletine
Tajne meke teletine
Teleće meso može biti jako meko i ukusno, ako poštujete određena pravila pri spremanju. Da dinstana teletina bude još ukusnija, pre njene pripreme, ...
Tajne spremanja ukusnih supa
Tajne spremanja ukusnih supa
Evo nekih pravila kojih uvek treba da se držimo da bi spremili ukusne supe: - Kad kuvamo supu, meso se prelije hladnom vodom, a u provrelu se stavi ...
Tajne ukusne mlečne pite
Tajne ukusne mlečne pite
. Druga opcija je da se umesto kora koristi jufka, izmrvljenje kore, makarone, kuskus. Kada pravite mlečnu pitu, možete presavijati kore, kao kada se ...
Tajne ukusnog pilava
Tajne ukusnog pilava
oblasti oko Kavkaza. Dosta domaćica je probalo da otkriju tajne kako se on sprema. Isprobavaju razne recepte, ali ne ide svima od ruke spremanje ...
Tajne ukusne pačje džigerice
Tajne ukusne pačje džigerice
Pačja džigerica ima počastvovano mesto na našoj trpezi već dugi niz godina. Veoma je cenjena zbog svog jedinstvenog ukusa i arome. Pačja džigerica je ...
Ukusne tajne pileće supe
Ukusne tajne pileće supe
bolesti, pileća supa je i mnogo ukusna. Ali, da li znate kako da je pripremite? Evo nekoliko ukusnih tajni pileće supe koje možete da iskoristite ...
Savršeni Tabule
Savršeni Tabule
Vezica peršuna se opere i osuši. Usitni se i stavi u posudu. Paradjz se iseče na kocke i doda u peršun. Usitni se na kocke i crveni luk, dodaje se. Menta se ...
Savršeno pečeni pileći bataci
Savršeno pečeni pileći bataci
tiganja, a na dno posude se sipa belo vino. Jelo se peče oko 2 i po sata na 160 stepeni, pri čemu se proverava nakon prvog sata. Za garnirung možete ...
Saveti za savršenu salatu
Saveti za savršenu salatu
Jedva da postoji čovek koji seda za sto bez salate. One su idealan dodatak svakom jelu. Najčešće spremamo salatu sa povrćem. Ono treba da bude veoma ...
Savršena torta Šahovska tabla
Savršena torta Šahovska tabla
Žumanca se odvajaju od belanaca. Žumanca se umute sa šećerom dok se ne udvostruče. Belanca se umute na mekan sneg. Dodaje se ulje i brašno i 1/4 umućenih ...