Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da zamrznete leblebije?Evo načina kako da zamrznete leblebiju i da je koristite odmah, kada vam se jedu ćuftice od leblebije, janija sa leblebijom ili neko drugo jelo....
25. avgust
1
Kako da napravimo domaći kravlji sirCediljka sa domaćim sirom se pristiska nečim teškim, u nagnutoj tepsiji, podignuta nečim u jednom kraju kako bi se oblikovao kotur sira i da se dobro iscedi, tako stoji otprilike 12 sati....
13. januar
Kako da pravilno začinite salatu?Po želji, salate možete da začinite i sa svežim ili sušenim biljem, prema vašem ukusu.
Ne zaboravite da salate morate da začinite neposredno pre posluženja i da ih konzumirate odmah nakon toga....
08. jun
Kako da začinimo šnicle?Začinjavanje šnicli je važno gotovo koliko i majstorstvo pečenja na roštilju, na grilu ili u rerni.
Da biste servirali gostima ukusnu i aromatičnu šniclu, pre toga neizostavno treba da je začinite....
12. okt.
Kako da začinimo svinjske šnicle?Postoje različiti načini kako se mogu začiniti svinjske šnicle, a to zavisi od toga kako ćemo ih nakon toga pripremati....
11. maj
Kako da začinimo svinjske šnicle?Da biste dobro začinili svinjske šnicle, treba da pomešate začine po vašem izboru u tanjiru, a zatim da u njih potopite šnicle....
18. mart
Kako da začinite svinjska rebra? Upravo ovakoZačini su: ruzmarin, biber, aleva paprika i so po želji....
22. mart
Kako spremiti meke šnicle?Možete da spremite odlične šnicle, koristeći prezle. Izlupajte šnicle, pa posipajte začinima i uvaljajte ih u prezle. Svaku šniclu propržite sa obe strane.
Još mekše su šnicle sa jajima....
18. feb.
Kako da čuvate sveže začine?Čuvajte začine tako što ćete uvek ukloniti mali deo osnove stabljike i ukloniti svo promenjeno ili osušeno lišće....
21. okt.
Kako da pravilno začinimo pečeno pile?Ostali začini su lična želja i afinitet. Pogodni izbori su majčina dušica, ruzmarin, beli luk, limun i drugi.
Unutrašnjost pileta takođe se može napuniti začinima na celim grančicama....
05. avgust
Kako da pravilno začinimo mleveno meso?Bez obzira na to kakve ste začine odabrali da začinite mleveno meso, imajte na umu, da je dobro da mleveno meso ostavite sa njima najmanje 30 minuta, kako bi začini oslobodili arome....
16. jul
Kako se prave ukusne šnicleU smesu za pohovanje šnicli možete dodati susam ili začine po ukusu. Druga metoda pohovanja je da se meso uvalja u brašno, da se potopi u smesu od jaja i jedne supene kašike ulja, da se posoli i potopi u prezle....
21. jul
Kako da uzgajamo začine u saksijiMožete da napravite i impresivne ledene kockice sa začinima. Kalup napunite vodom, stavite začine u njega i zamrznite. Dobija se dosta efikasan način za zamrzavanje....
24. jun
Kako da na pravilan način začinimo ražnjiće?Da bismo dobro začinili ražnjiće, potrebno je da odvojimo dovoljno vremena za marinadu, kako bi oni imali željeni ukus.
Kako bi meso bilo sočno i ukusno, preporučuje se da začini budu sveži, a ne sušeni....
29. mart
Šnicle s prazilukomZačini se pomešaju u jednoj posudi.
Pažljivo se jedna po jedna šnicla pospe začinima i poređaju se jedna na drugu, da upiju više, pre nego što se izdinstaju....
04. januar
Šnicle u loncuŠnicle obraditi čekiće, posuti ih začinima i dodati sitno naseckan praziluk.
Ostaviti ih u marinadi da prenoće....
19. maj
Šnicle u ZoniUmesim mleveno meso sa začinima i oblikujem 2 šnicle.
Umačem svaku u brašno, jaje, prezle i ponovo jaje.
Premazujem masnoćom i pečem u Air Fryer-u....
24. avgust
Šnicle u rerniIstanjite pomoću tučka šnicle do debljine oko 5 milimetara. Začinite začinima i uvaljajte u brašno....
29. maj
Kako sami da napravimo začine od povrćaJedno dobro rešenje tokom letnjih meseci, kada imamo na raspolaganju razno povrće i začine, jeste da spremimo univerzalne začine od povrća koje ćemo koristiti tokom zimskih meseci....
06. april
Pileće šnicle u rerniSve dobro promešajte i premažite pileće šnicle sa obe strane.
Stavite šnicle u pleh, koji ste nauljili i u koji ste sipali sasvim malo vode i pecite u vreloj rerni uz okretanje da bi se ravnomerno šnicle ispekle....
12. avgust
Svinjske šnicle u đuvečariIsecite but na krmenadle debljine oko 1 cm i sasvim ih lako istucajte. Za ukus dodajte so i crni biber i ostavite oko 30 minuta na hladnom mestu.
Uvaljajte krmenadle u brašno i propržite na kratko u vrelom ulju. Izvadite...
27. feb.
Ukusne šnicle u rerniUmutite dobro da nema grudvica.
Sipajte smesu preko šnicli. Ostavite da se zapeče, i kada je gotovo, stavite parčiće kačkavalja odozgo. Zapecite još minut-dva, dok se ne istopi kačkavalj....
24. feb.
1
Svinjske šnicle u tiganjuMeso izlupajte, da bude meko. Beli luk isitnite pomoću prese.
Sokom od belog luka premažite svaku šniclu, a zatim sa obe strane posipajte so i biber.
Neka tako odstoje na sobnoj temperaturi oko 20 minuta....
02. jul